David Gránský ze seriálu ZOO se stal poprvé otcem! Našim známým to prozradila média dřív než my, řekl smutně

David Gránský si dokáže získat srdce divaček všech generací
  |   osobnost

David Gránský přivítal s manželkou Nikolou na svět jejich prvorozeného syna. Ten dostal neobvyklé jméno hebrejského původu Mateo. Média přitom přišla s informací ještě dřív, než se dvojice stihla svěřit svým blízkým. Informaci měl vynést někdo z porodnice. Poprvé s tím přišel web Sedmička.cz.

Nikola rodila v pražském Podolí, nešlo přitom o jednoduchý porod. Ačkoliv si přála rodit přirozeně, nakonec po celé noci došlo na císařský řez. Maminka i chlapeček jsou ale v pořádku a David Gránský se tak těší z nové životní radosti. Podělil se však o to, co ho v posledních dnech zabolelo.

Řekli jste to dřív než my, vzkázal Gránský médiím

"Děkujeme někomu z personálu porodnice a následně médiím, že nás ušetřili tak otravné věci, jako je oznamování narození našeho syna. Tímto se omlouváme našim přátelům i některým členům rodiny, že se to dozvěděli dříve z médií než od nás," napsal na své sociální sítě.

S informací přišel web Sedmička ještě ten den dopoledne, i s dodatkem, že má Nikola ležet na jednotce intenzivní péče. Dvojice oznámila radostnou novinku až o den později. "Není ale nic důležitějšího než to, že jsou Niky i Mateo v pořádku, a tak neskutečně těžký a dlouhý porod zvládli. Moje žena je hrdinka," vzdal Nikole Gránský hold.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikola Gránská (@nikcuusek)

Před porodem si manželé odletěli odpočinout na Kanáry

Gránský si s manželkou Nikolou před příchodem jejich prvorozeného potomka stihli odpočinout na slunných Kanárech, kde nabírali sílu na novou životní etapu. Stabilní pár tvoří už 12 let. Nikola stála Gránskému vždy po boku, a to zejména v dobách jeho začínající slávy. On ji zase podpořil ve vybudování úspěšné optiky v Dejvicích, do které se Nikola chystá brzy vrátit.

Ačkoliv je znám z pěveckých soutěží, dnes už je více hercem. Momentálně září v úspěšném televizním seriálu ZOO jako proradný Albert, který se neštítí jakékoli levárny. Manželé se báli, aby David porod stihnul a nebyl tou dobou pracovně vytížen. Zdá se ale, že dvojice náročný příchod jejich syna na svět zvládla bok po boku jako skutečná rodina.

Celé rodině Gránských gratulujeme!

Zdroj: Sedmička.cz, Instagram Davida Gránského

KAM DÁL: Kde se vzala, tu se vzala. Získá si v seriálu ZOO krásná Michaela Pecháčková srdce diváků?

Klíčová slova: