Dojemné gesto manžela těhotné ženy obletělo internet

Muž vyhrabal pro svou těhotnou partnerku díru do písku, aby si mohla na pláži pohodlně odpočinout
  |   zajímavost

Těhotenství rozhodně není nic jednoduchého, bez pomoci nejbližších by bylo ale ještě mnohem těžší. O tom se přesvěčili i sledující, kteří narazili na video očekávajícího páru na pláži. Ženy se dojímaly a muži si dělali poznámky.

Těhotná brunetka Secora Hawks se na svém profilu na sociální síti pochlubila s tím, co pro ni udělal její manžel, když spolu vyrazili na pláž. Těhotenství totiž pro ženy znamená, že se musí vzdát hned několika věcí, na které byly do té doby zvyklé. Patří k nim nejen alkohol a některé druhy sportu, ale i ležení na břiše.

To ale neplatí pro Secoru. Jejího manžela totiž napadlo něco naprosto geniálního. Bylo mu jeho partnerky na pláži líto, protože se na osušce nemohla převalit na břicho a mohla tak relaxovat jen na zádech a opalovat i jen jednu polovinu těla.

Secory partner to ale nenechal jen tak. Okamžitě začal hloubit díru v písku, do které se pohodlně vešlo břicho ženy a mohla si tak na pláži odpočinout, jak se patří.

Na díru v písku poté opatrně položil měkkou osušku, aby jeho partnerka měla na pláži maximální pohodlí. Video viděly miliony uživatelů sociální sítě a vysloužilo si spoustu nadšených komentářů.

„Vyhrabal mi díru v písku, abych si mohla po 37 týdnech těhotenství konečně lehnout na břicho,“ napsala žena do popisku příspěvku.

„Tak tohle video mi zvedlo standardy. Jestli tohle pro mě neudělá i můj manžel, tak ho nechci,“ napsala jedna ze sledujících.

„To je to nejkrásnější gesto, jaké jsem kdy viděla,“ objevilo se pod příspěvkem.

 

@secora One of the things I’ve missed most  #pregnant #37weeks #beach ♬ love me like you do - Thalia <3

 

 

Zdroj: TikTok/@secora

KAM DÁL: Žena sdílela neuvěřitelnou proměnu. Zhubla a vypadá jako úplně jiný člověk

Klíčová slova: