V seriálové novince už si Burešová nezahraje! V hlavní roli překvapí Natálie Halouzková

Natálie Halouzková se představí jako reportérka
  |   osobnost

Natálka Halouzková je coby nevěrnice Mína v seriálu ZOO divákům trnem v oku. Jinak je tomu ale v realitě, kde má našlápnuto na skvělou kariéru. Teď dostala další velkou příležitost. V nově chystaném seriálu televize Prima Dobré zprávy si zahraje jednu z hlavních rolí vedle Vladimíra Polívky. Kde se vzala tahle sympatická zrzka?

Televize Prima začala natáčet nový seriál! Ponese název Dobré zprávy a dá divákům nahlédnout do zákulisí televizního zpravodajství. To je celému týmu pochopitelně nejbližší. Lze tak očekávat perfektní autentičnost! „Vždy jsme si na seriály, které jsme točili, brali odborné poradce. Teď poprvé ho do Dobrých zpráv nepotřebujeme. Zpravodajství známe, všichni jsme si televizí prošli a známe její zákulisí. Víme, jak to v ní chodí, a to chceme ukázat i divákům," řekla pro Novinky.cz ředitelka obsahu Primy Lenka Hornová.

V roli moderátorů se představí Sára Rychlíková a Jan Fanta

Herečkou být nechtěla

Pro Natálii je to jedna z největších příležitostí její dosavadní kariéry. A to po herecké profesi nikdy ani netoužila. Náhodou se jako jedenáctiletá dostala k roli dcery Zuzany Bydžovské v seriálu Gympl a už z hereckého prostředí nevystoupila. Objevila se v seriálu Sestřičky, Krejzovi a znát ji můžete také coby mladší já Táni Pauhofové z filmu Všechno nebo nic. Tam se přitom objevila ještě jako malá holčička!

V seriálu Dobré zprávy se objeví i Vilda ze Slunečné!

Roste tu Burešové konkurence?

Natálie se tak nenápadně dostává na samotný vrchol mladých seriálových hereček, který až donedávna pevně okupovala Eva Burešová. Ta je ale teď s kuchařem Přemkem Forejtem v očekávání prvního společného potomka, a tak chvíli nebude mít čas o svou slávu pečovat. První klapka nového seriálu už padla a pokud si udrží Prima notu svých úspěšných seriálů, může se Natálie těšit na zástup fanoušků a strmý vzestup kariéry.

Vladimír Polívka je ženami pro svůj šarm milován!

A chybět samozřejmě nebudou ani oblíbenci ze seriálu Slunečná! Sporťačku Gitu si zahraje Denisa Nesvačilová, která s sebou přivede i Vildu alias Lukáše Langmajera. Dále si v seriálu zahrají Miroslav Šimůnek, Vojtěch Vodochodský, Igor Chmela, Václav Šanda, Jaromír Nosek, Ivana Andrlová či Marek Vašut. 

Datum premiéry zatím není známo, první klapku už má ale nová seriálová parta za sebou.

Zdroj: Novinky.cz, Zena.Aktualne.cz

KAM DÁL: Jak zapadne těhotenství Burešové do seriálu ZOO? Možné scénáře, co se bude dít mezi Viky a soudcem

Klíčová slova: