Muž si k žádosti o ruku vybral tu nejhorší možnou příležitost

Muž požádal svou přítelkyni o ruku na pohřbu, prý tak ukázal, že ji nerespektuje
  |   zajímavost

Na videu, které budoucí manžel sdílel na sociálních sítích, bylo jasně vidět zděšení jeho přítelkyně i ostatních přihlížejících. Beznadějný romantik si totiž k zasnoubení vybral to nejhorší možné místo i čas.

Zamilovaný mladík si totiž poklekl na jedno koleno přímo na pohřbu otce jeho budoucí nevěsty. Na to, jestli s ním chce jeho přítelkyně strávit zbytek života, se tedy zeptal přímo vedle rakve jejího otce, zatímco zbytek její truchlící rodiny trapné situaci mlčky přihlížel.

Jedna z přítomných na pohřbu romantické, ale nedomyšlené gesto natočila a výsledné video sdílela na sociální síti TikTok. „Právě se ptá té ženy, jestli si ho vezme, přímo na pohřbu jejího otce,“ stálo na videu.

V příspěvku bylo možné vidět, jak si muž v černém saku kleká vedle rakve před jeho přítelkyni, která okamžitě začala brečet. Nebylo ale jisté, jestli šlo o slzy dojetí, nebo slzy, kterými truchlila po svém zesnulém otci, který ležel hned vedle páru.

Následoval i záběr na přihlížející, kteří se také účastnili posledního rozloučení s otcem budoucí nevěsty. Zdálo se, jako by nevěřili tomu, že se něco takového opravdu děje.

Ve svém proslovu k dívce muž údajně děkoval bohu, že jí mohl být oporou v tak těžkých časech, a nakonec se jí zeptal, jestli si ho vezme. V ten moment bylo možné slyšet, jak několik přihlížejících šokovaně zalapalo po dechu a jak dívka propukla v pláč.

Sledující měli o mladíkově načasování jasno.

„To je celé špatně a je úplně jedno, jak se to bude snažit obhájit,“ napsal jeden z nich.

„Myslím si, že měl počkat, až ten pohřeb bude u konce, takhle z toho ta dívka ani nemůže mít radost,“ objevilo se pod videem.

„On ji vůbec nerespektuje,“ napsal komentující.

 

@m.mojela

 

♬ original sound - M.Mojela

 

 

Zdroj: TikTok/@m.mojela

KAM DÁL: Žena našla tajný sejf pod podlahou a prozradila, co bylo uvnitř

Klíčová slova: