Michaela Petřeková ze seriálu ZOO všem vytřela zrak! Burešové už je moc. Co se změnilo?

V seriálu ZOO Tereza Brodská září
  |   glosa

Na začátku byla Michaela Petřeková středem pozornosti pro svou roli Markéty, která škodila, kde mohla. Dokonce jí chodily výhružné zprávy na sociálních sítích, ve kterých jí lidé přáli smrt a neštěstí. Teď se ale situace otočila, lidé ji milují a dokonce, když Eva Burešová coby Alex konečně soudce klofla na vášnivou noc, bylo jim Markéty líto. Čím to je?

Mladá, krásná a úspěšná, přesně tohle vás napadne při pohledu na tuhle sympaťačku. Neskutečně sexy Michaela Petřeková na sebe čím dál víc strhává v seriálu pozornost. A to navzdory tomu, že Burešová hrála v seriálech vždycky prim a Markéta rozhodně nevévodí hlavní lince.

Viky už leze divákům na nervy

Může za to role neskutečně otravné Viky Janečkové, která nejen, že neumí říct pravdu o tom, že si vymyslela imaginární dvojče, ale chová se ve spoustě situacích naprosto nepochopitelně, což jako divákovi leze na nervy snad každému. Například místo toho, aby si vypnula zvuky, hodí telefon do čerstvě uvařeného vývaru. To i ta Týna ve Slunečné se po pár dílech vzpamatovala.

Diváci už 40 dílů čekají na to, až se Viky přizná a v seriálu konečně započne její a soudcova společná cesta. K tomu se ale zatím ani neschyluje a těžko říct, jestli se toho diváci dočkají předtím, než si seriál dá svoji klasickou prázdninovou pauzu. Teď odletělo její imaginární dvojče do Ameriky.

Dát facku Burešové jsem se bála, přiznala

Michaela Petřeková stále víc ukazuje, že hrát prostě umí. Ve všech polohách vypadá velmi přirozeně, člověk jí její postavu věří, a ačkoliv je to neskutečná mrcha, v mnoha ohledech se s ní divák dokáže ztotožnit. Eva Burešová hraje holku, která má hluboko do kapsy, za spoustu trapných situací si vlastně může sama a zakládá si na tom, že je ke všem upřímná, čímž některé spíš většinou urazí. 

V posledním díle měla dát Evě Burešové facku, čehož se velmi bála, jak uvedla pro web Prima Ženy: „Přiznám se, že to nebylo příjemné, protože Eva je těhotná, takže jsem z toho byla nervózní. Bála jsem se, abych jí nic neudělala.“

Mladá herečka ukázala, že na place jí to opravdu jde

Michaele je pouhých 24 let a už teď ukazuje, že hrát zkrátka umí. Hereckých příležitostí zatím příliš nedostala. Vidět jste ji mohli v seriálech Doktor Martin, Specialisté, Hlava Medúzy nebo Stíny v mlze. Objevila se také ve filmu Chyby jako Irena. Vystudovala herectví na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a už za dob svých studií hostovala v Národním divadle moravskoslezském. 

Spolu s úspěchem seriálu ZOO začala být aktivnější na sociálních sítích, kde se prezentuje velmi jemně, žensky a zároveň autenticky. Je tak svěžím vánkem oproti okoukané Burešové, která je už zkrátka všude. Na jejím profilu zatím nenajdete žádné spolupráce, ale pokud takhle bude pokračovat dál, nabídky se jí jen pohrnou. Posuďte sami, že na Míšu je zkrátka radost pohledět!

Zdroj: zeny.iprima.cz, seriál ZOO, Instagram Michaely Petřekové

KAM DÁL: ​Představitelka mrchy Markéty ze seriálu ZOO čelí krutým urážkám. Lidi jsou vážně hnusní, tohle je síla

Klíčová slova: