Kam zmizel milovaný fešák Lambora ze seriálu Slunečná? Promluvil, jak to má s modelkou Bezděkovou

Bezděková tvořila dříve pár s Lamborou
  |   zpráva

V době slávy seriálu Slunečná byl obdivovaným idolem, kterého neustále spojovali s jeho parťačkou Evou Burešovou. Stal se slavným ze dne na den a přitom si stále udržel pokoru, důvtip i autentičnost. V seriálech, které FTV Prima po Slunečné připravuje, už se ale neobjeví a na televizních obrazovkách teď k zahlédnutí není. Kde je ho konec a jak to má s modelkou Andreou Bezděkovou? 

Slunečná byla naprostý fenomén, ačkoliv to při první klapce nikdo nečekal. FTV Prima ji teď dokonce opakuje na svém kanále Prima Star. Hlavní hrdiny ztvárnili Eva Burešová a Marek Lambora, několikrát také museli vysvětlovat, že ve skutečnosti milenci nejsou. Krátce nato oznámila Burešová svůj vztah s Přemkem Forejtem, Lambora s modelkou Andreou Bezděkovou. Na rozdíl od Burešové mu vztah ale nevydržel a o pár měsíců později oznámili rozchod. Tomu ale fanoušci nevěří a dodnes je spojují dohromady. 

Vaculíková, Bezděková, každá by ho chtěla

O velkém návratu Bezděkové k Lamborovi se spekuluje pořád, dvojice ho ale opakovaně vyvrací. Patřili k nejkrásnějším párům našeho šoubyznysu a tak není divu, že by je fanoušci rádi viděli znovu spolu. Už dříve lovil Lambora mezi celebritami, nějakou dobu tvořil pár se starší Šárkou Vaculíkovou, neteří Lukáše Vaculíka. Stejně jako s Bezděkovou, i s Vaculíkovou spojují Lamboru vřelé partnerské vztahy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Marek Lambora (@mareklambora)

Z Lambory je herecký kouč

Lambora dokonce připravoval Bezděkovou na roli v Ordinaci v růžové zahradě, kde si střihla zápletku s Lukášem Hejlíkem, který hraje nevěrného manžela Patrícii Pagáčové. "Možná je neobvyklé a nestandardní, že jsou lidé schopni vídat se a normálně spolu komunikovat krátce po rozchodu. Ale jak už jsem řekla několikrát, s Markem jsme se rozešli v dobrém a takhle to máme," řekla pro Super.cz. Dá tak Lambora brzo na odiv novou lásku, nebo oznámí návrat k Andree? Zástup fanynek rozhodně má, takže je z čeho vybírat. Své soukromí si však Lambora tradičně velmi pečlivě střeží a co dělá mimo natáčení, se ví jen málo.

Kde teď můžete Lamboru vidět?

Lambora je také famózním zpěvákem! Momentálně chystá duet s vítězkyní Superstar Terezou Maškovou. Do konce června ho můžete vidět ve Valdštejnské zahradě ve hře Romeo a Julie, natáčí také pokračování úspěšné fantasy pohádky Princezna zakletá v čase s Natálií Germáni a Eliškou Křenkovou. S Germáni je k vidění také ve filmu Láska hory přenáší, který už je v kinech. 

Úspěšný mladý herec rozhodně nezahálí a k vidění bude ještě v mnoha zajímavých projektech. Na české herecké scéně je o něj pořád velký zájem. Dočkáme se ho v nejbližší době v nějaké té romantické seriálové zápletce?

Zdroj: Instagram Marka Lambory, wikipedia.org, super.cz

KAM DÁL: Krasavec ze seriálu ZOO je novým idolem, Haďák zastínil dokonce i Gránského. Kdo je tento sympaťák?

Klíčová slova: