Patří do Mickeyho klubu a školu nedokončil. Co jste nevěděli o novém Kenovi, herci Ryanu Goslingovi?

Svou kariéru začal v The Mickey Mouse Club vedle Britney Spears
  |   osobnost

Není jméno, které by bylo v posledních dnech skloňováno více než to herce Ryana Goslinga. Ten se objeví vedle vlčice z Wall Street Margot Robbie ve filmu Barbie. A podle zveřejněných snímků to vypadá, že mu bude patřit nečekaná role - Earring Magic Ken, to je model panenky z roku 1993. Jaká skrývá tajemství?

Srdce fanynek při pohledu na herce Ryana Goslinga plesá, neméně oblíbený je i u mužů. Co skrývá kanadský herec, jehož oblíbencem je jeho kolega Gary Oldman?

  1. Do povědomí diváků se dostal hlavně díky filmu Zápisník jedné lásky. Tam se potkal s Rachel McAdamas, se kterou pak nějaký čas také randil. 
  2. Školu ukončil už v 17 letech, chtěl se věnovat herectví. 
  3. Odmítl pozvání na konkurz chlapecké skupiny Backstreet Boys. Tam ho pozval sám A. J. McLean. 
  4. Když chodil do školy, byl velký rváč. Snažil se tak zalíbit dívkám, které jeho vzhled tehdy příliš neuchvátil. Lze věřit, že tento herec někdy nebyl lamačem dívčích srdcí?
  5. Svou kariéru nastartoval ve 12 letech v kabaretu The Mickey Mouse Club po boku Justina Timberlaka, Christiny Aguilery a Britney Spears.
  6. Nebojí se zastat slabších. Na Manhattanu například neohroženě skočil do rvačky, když se dva lidé přetahovali o obraz. Potyčka byla ukončena, když si přihlížející uvědomili, kdo Ryan je, a nabídli jednomu z mužů 20 dolarů. Muž to přijal a bylo po konfliktu. 
  7. Ač se tomu těžce věří, rád se nechává slyšet, že nemá rád posilovny. Nikdo mu ale nevěří, že by si tohle tělo vyjedl fast foodem na gauči. 
  8. Na Netflixu zazáří 15. července 2022 ve filmu The Gray Man, který se natáčel z velké části i v Praze.
  9. Od roku 2011 tvoří pár s Evou Mendes, mají dvě dcery.
  10. Jeho velkou vášní je balet. 
  11. Pro roli Kena v chystaném filmu Barbie měl být jedinou volbou. Do kin zamíří film příští rok.
  12. Podle webu Ancestry.com jsou Ryan Gosling, Avril Lavigne a Justin Bieber příbuzní. Mají stejné příbuzné mezi nejstaršími osadníky Quebecu. 

Film Barbie je pro fanynky splněný sen

Těžko si lze představit někoho, kdo by se na roli Kena hodil víc než Ryan. Kvůli roli si obarvil vlasy na platinovou blond. Hlavní roli vedle Ryana ztvární Margot Robbie, u které nebude chybět sladká růžová barva nebo typický kabriolet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Děj filmu zatím není znám. Film vzniká už dlouhá léta, poprvé se o něm společnost Mattel zmínila v roce 2009. Několikrát se ale změnila společnost, která film měla natočit, i samotní tvůrci. Margot jako Barbie je známá už od roku 2019, ale teprve letos souhlasil Ryan s rolí Kena. A fanoušci už šílí!

Líbí se vám Ryan v roli Kena?

Rozhodně ano!
74% (90 hlasů)
Moc ne.
26% (31 hlas)
Celkem hlasů: 121

Zdroj: Instagram Barbie, theguardian.com, independent.co.uk, csfd.cz, celebritytime.cz

KAM DÁL: Jak bude Eva Burešová rodit druhého potomka? Poprvé to bylo do vody a nechala si zpracovat placentu

Klíčová slova: