Rybář vylovil podivnou stvůru. Vypadala jako Frankensteinovo monstrum

Muž vylovil podivnou rybu, která vypadala, jako by byla sešitá dohromady hned z několika kusů
  |   zajímavost

Mladík se na svém instagramovém profilu pochlubil s hodně podivným úlovkem. Ryba, kterou se mu podařilo nalákat na návnadu, totiž vypadala jako jedna z nejznámějších nestvůr. Řeč je o oživlém výtvoru šíleného vědce Frankensteina.

Roman Fedorstov, žijící v Rusku, totiž z vody vylovil rybu, která vypadala, jako by byla sešitá dohromady z několika kusů. Na jejím těle byly vidět linie připomínající jizvy, které mělo na těle i proslulé monstrum.

Fedorstov se specializuje na výlov hlubinných ryb a zejména hledá druhy, které ještě nebyly objeveny. A zdá se, že se mu to nebývale daří.

Svými podivnými a někdy i pořádně děsivými úlovky si na sociálních sítích získal statisíce sledujících. Jeho fanoušci se zkrátka podivných hlubinných stvůr nemohou nabažit.

Jedním z posledních úlovků rybáře byla právě "Frankensteinova ryba". Děsivý živočich, kterým se rybář nedávno pochlubil na svém profilu na sociální síti, s téměř až průhlednou kůží, podivným dlouhým ocasem i tvarem těla měl na sobě linie, které jeho tělo rozdělovaly hned na několik částí.

Vypadalo to, jako by rybu někdo sešil k sobě z několika samostatných kusů. Při bližším prozkoumání byly totiž vedle linií vidět i malé tečky na kůži živočicha, které nápadně připomínaly švy. To ale nebylo to nejpodivnější. Řadu sledujících totiž nejvíce vyděsilo oko ryby, které vypadalo téměř až nakresleně.

„Tak tuhle rybu chci ulovit už léta. Snažím se o to už strašně dlouho na různých místech, je to velkolepý úlovek!“ pochválil děsivou rybu další nadšenec do rybaření.

„Ta ryba vypadá, jako by to byla postavička z nějakého kresleného seriálu,“ podotkl jeden ze sledujícíh v komentářích pod snímkem.

 

 

 

Zdroj: Instagram/@rfedortsov_official_account

KAM DÁL: Žena našla tajný sejf pod podlahou a prozradila, co bylo uvnitř

Klíčová slova: