Jasmina Alagič popřála Plačkové. Vybrala si k tomu ale hodně zvláštní způsob

Jasmina Alagič se vdala za slovenskéro rappera Rytmuse v roce 2019
  |   zajímavost

Manželka slovenského rappera Rytmuse má trochu zvláštní smysl pro humor, který se projevil i na příspěvku, kterým chtěla popsat své kamarádce Zuzaně Plačkové vše nejlepší. Řada lidí by její vtípek nevzala zrovna nejlépe.

Jasmina Alagič na svém profilu na sociální síti sdílela fotku, na které je společně se svou kamarádkou u bazénu. Bylo na ní ale něco zvláštního. Ani Jasminu, ani Zuzanu totiž fanoušci na snímku nejdříve nepoznali. Moderátorka si totiž ze své kamarádky vystřelila a jejich společnou fotku znetvořila k nepoznání. Oběma nafoukla obličeje do téměř neuvěřitelných rozměrů.

„Dneska je tvůj krásný den a chci ti z celého srdce popřát, aby tvůj život nenabral žádný jiný směr než ten, co má právě teď. Tvoje štěstí se za několik dní začne násobit a teprve poté začneš žít svůj sen. Svojí pracovitostí jsi dohnala všechny ostatní a máš můj obrovský obdiv. Jsi úplnou kopií mého muže v ženském těle, a proto tě asi hned od začátku a upřímně nazývám kamarádkou,“ napsala pod snímek dojemný vzkaz jakoby nic.

Nakonec ale dodala: „Přikládám fotku z naší budoucnosti, protože byznys a žraní nás spojuje nejvíc.“

Pobavila tím nejen samotnou Plačkovou, ale také desítky jejích fanoušků.

Influencerky jsou si blízké již několik let, nerozdělilo je dokonce ani trestní stíhání Plačkové, které vrhlo špatné světlo i na samotnou Jasminu.

V září loňského roku byla totiž Zuzana Plačková obviněna z prodeje drog a vzhledem k její spolupráci i přátelství s Jasminou Alagič chtěli zděšení fanoušci po manželce slavného rappera vyjádření k celé situaci, ta se ale své kamarádky zastala.

„Já jsem Zuzku za těch pár schůzek poznala jako člověka, který je strašně přející, který pomáhá lidem. O tom ani nevíte. Ani já jsem nevěděla, To mi neřekla ona, dozvěděla jsem se to od milionu jiných lidí. Poznala jsem ji jako velmi férového člověka,“ uvedla tehdy Jasmina v redakčním videu, jak informoval Šíp.

 

 

 

Zdroj: Šíp

KAM DÁL: Dara Rolins chce mít dokonalý úsměv. Trpí s rovnátky pro Nedvěda, nebo je důvod jinde?

Klíčová slova: