Vyděšený muž našel kosti ve stěně svého domu. Zjistil, komu patřily

Mladík ve svém domě našel kosti, které vypadaly jako ty lidské. Ve skutečnosti ale byly jehněčí
  |   zajímavost

Mladík našel v cihlové zdi svého domu kosti, které vypadaly jako lidské. Vyděšený k smrti se okamžitě obrátil na policii. Domníval se totiž, že by mohlo jít o důkaz vraždy. Policie mu poté pomohla zjistit, komu patřily.

Francis Chuckie Raven objevil ve zdi jeho domu něco, co tam žádný majitel nemovitosti objevit nechce. Několik kůstek z cihlové zdi opatrně vyndal, uložil je do průhledného pytle a okamžitě kontaktoval policii. Vše pečlivě dokumentoval.

Ve videu je možné vidět, jak s pytlíkem kostí čeká na verdikt. Bál se totiž toho, že se zazděním kostí do zdi domu jeden z jeho předchozích majitelů pokoušel zakrýt vraždu. Stále tu ale byla naděje, že se o lidské ostatky nejedná, v to mladík doufal. V opačném případě by se asi musel z domu vystěhovat, asi nikdo totiž nechce bydlet na místě činu.

„Právě čekám na příjezd policie, našel jsem ve zdi mého domu nějaké kosti,“ uvedl Francis ve videu.

„Jsou lidské? Já nevím, ale doufám, že ne,“ pokračoval.

Video pokračovalo záběrem mladíka na policejní stanici, jak čeká na verdikt s pytlíkem kostí hned vedle něj. Policie ostatky otestovala, ale naštěstí se jednalo pouze o kosti z jehněčího masa. „Právě jsem se vrátil z policejní stanice, otestovali kosti a prý šlo jen o jehně. Byla to ztráta jejich času, ale co jsem měl dělat?“ sdělil Francis jeho sledujícím a oddychl si.

Nikdo ale nepřišel na to, proč by někdo zazdil kosti z jehněčího masa do zdi domu. To už asi navždy zůstane záhadou.

 

@francischuckieraven Found some bones #rbt #bones #fyp #cops ♬ original sound - Francis Chuckie Raven

 

 

 

Zdroj: TikTok/@francischuckieraven

KAM DÁL: Sumec napadl malého chlapce. Musel být okamžitě převezen do nemocnice.

Klíčová slova: