Decastelo, Mottlová i Kočendová: Které další krásky jsou po rozchodu neskutečně sexy?

Eva Decastelo je krátce po rozchodu s manželem Reném
  |   osobnost

Když přijde na rozchod, mají ženy často touhu po pozornosti. Na sociálních sítích se roztrhl pytel se žhavými fotkami svobodných žen, které ukazují, že i bez partnera umí své okolí pořádně rozpálit. Podívejte se sami!

Vydržet spolu v dobrém i zlém, překonat všechny útrapy společně a společně zestárnout... Hned několika párům českého šoubyznysu se to už rozhodně nepovede. Které single ženy rozpálí letošní léto?

Eva Decastelo

Na začátku června 2022 přišla jako blesk z čistého nebe zpráva, že moderátorka Eva Decastelo se bude rozvádět s manželem Reném. Manželství trvalo 13 let a vzešly z něj dvě děti. "Život není pohádka," nechala se slyšet Eva.

Je to jen pár dní, co si odjela zahojit rány do slunné Itálie. A vypadá lépe než kdy dřív! Takovou postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Spadl z ní stres a tlak nefunkčního manželství?

Natálie Kočendová 

To, jak silná osobnost se v miss a vítězce Top Model of The World Natálii skrývá, musela ukázat ve chvíli, kdy s partnerem kadeřníkem Laky Royalem přišli o šestiměsíčního syna Nathaniela.

Vydrželi všechny nástrahy osudu, zasnoubili se, ale nakonec bylo lásky konec. I po rozchodu mají ale perfektní vztahy a navzájem si projevují úctu. A Natálce to sluší více než kdy dřív! Potřebovala zavřít dveře za těžkou minulostí?

Vanda Chaloupková 

Manželství jí vydrželo pouhý půlrok, už má ale nového. Když se objevila na premiéře k filmu Prezidentka, všem spadla brada. Vanda je neuvěřitelně sexy, laškovně házela okem po všech zúčastněných a ještě stihla vyvést do společnosti nového přítele, který se nápadně podobá Aquamanovi

Barbora Mottlová

Z herečky a bývalé Miss Playboy udělala pandemie realitní makléřku, teď je ale více cestovatelkou a kamarádkou rozvádející se Evě Decastelo. "S Evou se v srpnu chystáme na moje narozeniny do New Yorku," řekla pro Super.cz. Dříve randila Mottlová s Josefem Kůrkou.

Od té chvíle, co je sama, je neskutečně sexy! Sociální sítě zásobuje jednou žhavou fotkou za druhou a muži už nevědí, kam mají koukat dříve... Posuďte sami!

Veronika Žilková 

Ačkoliv Veronika po rozchodu s Martinem Stropnickým nesází na sociální sítě jednu žhavou fotku za druhou, nezapře, jak září. Ačkoliv pro ni měl být rozvod překvapením, zřejmě bylo v pozadí také něco, co ji už dlouho trápilo... 

Terezie Kovalová

Violoncellistka oznámila před několika měsíci po třech letech rozpad manželství a od té doby jen září. Ačkoliv se svěřila, že řeší problémy se sebepřijetím, randí a užívá si nově nabytou svobodu. Manželé neměli děti a tak má teď Terezie spoustu času objevit, oč v životě skutečně stojí. A o nápadníky jistě nebude mít nouzi!

Zdroj: Expres.cz, Super.cz

KAM DÁL: Kdy z ní bude paní Forejtová? Těhotná Eva Burešová žije s kuchařem na hromádce.

Klíčová slova: