Žena dala výpověď v práci a nyní vydělává miliony "za nic"

Žena si vydělává miliony prostřednictvím sociálních sítí
  |   zajímavost

Mladá žena se rozhodla, že už ji nebaví svět marketingu, dala výpověď v práci a začala si vydělávat jiným způsobem, o kterém si řada lidí myslí své. Riskantní změna kariéry se jí ale nakonec vyplatila.

Vi Loung (24) si začala vydělávat na sociálních sítích a dokonce kvůli své online kariéře dala výpověď ve své předchozí práci.

Dříve se věnovala marketingu ve velké firmě a nyní natáčí zábavná videa a fotí se na internet. Řada lidí si myslí, že nejde o "pořádné zaměstnání" a že dívka dostává zaplaceno víceméně "za nic". Nejspíše jde ale o pouhou závist. Vi Loung si totiž nyní vydělává miliony a její nová pracovní náplň ji náramně baví.

Soustředí se na tvorbu videí, které jejím sledujícím slouží jako online návody na výrobu nejrůznějších věcí nebo na to, jak si upravit fotky krok po kroku a další. Již po několika měsících od doby, kdy svůj profil založila, se jí začalo nebývale dařit. Po deseti měsících už si prostřednictvím sociálních sítí vydělávala tolik, že mohla ze své online kariéry udělat její hlavní příjem.

Nyní má na sociálních sítích přes milion sledujících a může si tak za reklamu na svém profilu účtovat poměrně slušné částky. Za jeden jediný příspěvek ve formě videa na sociální síti TikTok si účtuje mezi 8 000 a 10 000 dolary, tedy v přepočtu mezi zhruba 180 000 a 230 000 korunami.

Za příspěvky na platfomě jí platí nejrůznější firmy, které její služby využívají k tomu, aby si udělaly reklamu pro svůj produkt. To, že dala výpověď v práci, bylo tedy navzdory námitkám od ostatních jedním z nejlepších rozhodnutí.

 

@viluong @GLAMGLOW #SuperSmooth has 1% salicylic acid to treat acne, charcoal & kaolin clay to detox pores & silica beads to exfoliate @Ulta Beauty #ad #maskitscrubit #haveitall ♬ original sound - Vi Luong

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Moře vyplavilo podivného "mimozemšťana". Ukázalo se, že stojí jmění

Klíčová slova: