Dívka si otestovala DNA a zjistila něco hrozného

Dívka si udělala DNA test a zjistila, že je příbuzná s jejím bývalým přítelem
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek na sociální síti si udělala domácí DNA testy, aby zjistila, kdo jsou její předci, ale místo toho narazila na něco hrozného, co ji pořádně znepokojilo. Týkalo se to vztahu s jejím tehdejším přítelem.

Testy DNA se v poslední době staly oblíbeným dárkem. Objevení vzdálených příbuzných a rodinné historie jsou zkrátka pro mnoho lidí velmi lákavé. Někdy ale tyto testy odhalí něco, co těm, kteří si je provedli, navždy změní život. To se stalo i v případě Matildy, která se se svými znepokojujícími výsledky DNA testu pochlubila na sociálních sítích.

„Moje máma je adoptovaná a já jsem navíc nikdy nepotkala svého biologického otce. Já jsem si ten test tedy dělala hlavně kvůli mému zdraví, abych věděla, na co si mám dávat pozor,“ svěřila se dívka svým sledujícím.

Sadu s DNA testem jí kdysi dal její přítel. V momentě, kdy si dívka prohlížela své výsledky, v nich bylo uvedeno, že je příbuzná se svou matkou, což ji samozřejmě nijak nepřekvapilo. V momentě, kdy zkoumala další jména, narazila na svého tehdejšího přítele a zjistila, že je jejím bratrancem.

Podle testu byli údajně bratranec a sestřenice z třetího nebo z druhého kolene, to ale na celé situaci nic neměnilo, zkrátka sdíleli stejnou genetickou informaci. S největší pravděpodobností měli stejně praprarodiče nebo prarodiče.

„Procento DNA, které jsem sdílela se svým bývalým přítelem, bylo podle mě až moc vysoké na to, abychom měli stejné praprarodiče, myslím, že šlo o stejné prarodiče,“ uvedla.

K překvapení dívky se pod video svěřilo hned několik jejích sledujících s podobným příběhem. „Moje teta a strejda zjistili, že jsou bratranec a sestřenice až po deseti letech manželství,“ objevilo se pod videem.

„Já jsem zjistila, že chodím se svým bratrancem, až po několika letech,“ napsala jedna ze sledujících.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Hasiči museli zachránit dívku z hodně trapné situace. Tohle nevidí každý den

Klíčová slova: