Eva Burešová s koncem školního roku moralizuje, sama má ale jen základku. Co vzkázala dětem?

Eva Burešová září v seriálu ZOO
  |   osobnost

Eva Burešová si při konci školního roku neodpustila promluvu do duše těm, kteří by se snad s vysvědčením báli jít domů. Poradila dětem, co mají a nemají dělat o prázdninách, a upozornila, že nic není důležitější než láska a radost. Je však otázka, zda by měl zbožňovaný idol milionu puberťáků radit právě se školou. Sama ji totiž nedokončila.

Čas od času se objeví tendence, kdy známé osobnosti vtloukají dětem do hlavy, že školu nepotřebují a nejdůležitější je jít si za svými sny. Jednou z nich je Eva Burešová, která si při konci roku neodpustila dojemný vzkaz. „Dnes je váš poslední den před prázdninami. 
Ušli jste všichni v této nelehké době obrovský kus cesty a já vám všem chci pogratulovat a říct, že jsem na vás pyšná. Pamatuju si moc dobře, jaké to bylo, a upřímně jsem ráda, že už studovat nemusím. Proto rozumím dnešním oslavám, ale i slzám, strachu a depresi,“ řekla

Burešová ze školy odešla

Pravda je však taková, že Eva nemusí studovat, protože jí pravděpodobně ze střední školy, kde byla zapsaná jako student, už dávno vyhodili. Ačkoliv ze státní přestoupila na soukromou, aby to měla lehčí, ani tu nedokončila.

Původně studovala na konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze, v oboru muzikál, poté na soukromé mezinárodní konzervatoři studovala muzikál, jazz a světovou hudbu.Jak už to tak ale bývá, v roce 2011 se zúčastnila soutěže Česko Slovensko má talent, zazářila a na školu už nezbyl čas. Pokud by jednou přestala být oblíbenou zpěvačkou a herečkou, zřejmě bude mít omezený okruh toho, čím se uživí.

To se rodiče zblázní!

„Chtěla bych vás poprosit, abyste neklesali na mysli. To, co se vám dnes může zdát jako katastrofa a konec světa, vám může za pár let nebo i měsíců vyvolat úsměv. Věřte mi, že nic není důležitějšího než radost a láska.

Pokud se vám nějaké známky nepovedly, neznamená to hned definitivní konec všeho. Věřte mi, že znám hromadu lidí s jedničkama a vysokou školou, ale jako lidi v reálném světě nestáli za moc. Pak znám ty, kteří procházeli s odřenýma ušima, ale našli svou vášeň, pro kterou se nadchli a časem zjistili, že se tím dají také skvěle uživit,“ obhajuje své rozhodnutí opustit školu herečka Eva Burešová.

Druhý potomek coby dup

Otázkou je, zda by maminky ratolestí, které se v Evě vidí, byly rády, že jejich idol nabádá dětičky, aby tu školu zas tak vážně nebraly. Každý nemá to štěstí, aby byl nejobsazovanější herečka, která bez větších obtíží zvládla vychovat a uživit své dítě jako samoživitelka a mezitím nastartovat kariéru snů. 

Nakonec Eva ale popřála dětem, aby na sebe dávaly pozor. „Není potřeba zkoušet vše jen proto, že členové vaší party nebo někdo, kdo se vám líbí, to zkouší taky.  Věřte mi, nestojí to za to a i na oko neškodná zábava může mít fatální následky, které můžou zničit celý váš život. Dávejte na sebe pozor, stůjte si za svým rozhodnutím, nedělejte nic, co byste sami nechtěli.“

Eva už brzy přivítá na svět druhého potomka, kterého má s kuchařem Přemkem Forejtem. Pohlaví dvojice zatím neprozradila. "Obdivuju ho denně," řekla Eva o svém vyvoleném.

Zdroj: Instagram

KAM DÁL: David Gránský ze seriálu ZOO se stal poprvé otcem! Našim známým to prozradila média dřív než my, řekl smutně.

Klíčová slova: