Nejhorší trapasy z filmového festivalu ve Varech: Opilecké eskapády, močení na ulici i zakázaný flirt

Herec Jiří Macháček se na jednom z ročníků filmového festivalu ve Varech vykoupal v řece spolu se svými hereckými kolegyněmi
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary začíná již zítra, tedy 1. července, a české celebrity si ho rozhodně nenechají ujít. Je už téměř tradicí, že se mimo filmové novinky můžeme těšit i na nějaká ta společenská faux pas. Předešlé ročníky festivalu jsou toho důkazem.

Na filmovém festivalu ve Varech jsou jeho návštěvníci každoročně svědky nejen stylistických přešlapů. Téměř na každém ročníku se totiž objeví nějaká ta opilecká eskapáda, která končí močením na ulici nebo koupelí v řece, své o tom ví mimo jiné i Jiří Macháček a Aňa Geislerová.

Ranní koupel v řece

V roce 2010 se v Karlových Varech pořádně zvrtla oslava narozenin herce Jiřího Macháčka. Na festivalu ho čekaly zástupy gratulantů, mezi kterými byl i Jude Law, který mu na oslavě dokonce zazpíval.

Kdo by si ale myslel, že to byl zlatý hřeb večeru, by byl na omylu. Tím se totiž stala spontánní koupel v říčce Teplá, kterou si kolem sedmé hodiny ranní nenechalo ujít hned několik českých celebrit. Byla mezi nimi Tatiana Vilhelmová, Aňa Geislerová, syn Jiřího Bartošky Janek a samozřejmě i oslavenec Jiří Macháček. Společně popíjeli šampaňské a zpívali píseň Svět je krásný.

Močení na ulici

Opileckou eskapádou proslul na jednom z ročníků filmového festivalu v Karlových Varech i fotbalista Daniel Kolář. V roce 2018 způsobil sportovec ve Varech hotové pozdvižení.

Alkoholem se posilňoval již od dopoledních hodin, což mu nakonec dodalo kuráž vběhnout na jeviště, svléknout se do půl těla a na hosty festivalu ukazovat vztyčený prostředníček, jak uvedl Blesk.

To ale zdaleka nebylo vše. Nakonec zamířil k hotelu Thermal, kde se snažil upoutat pozornost hned několika slečen. Jedna brunetka se mu zalíbila tak, že jí dokonce začal dávat pusy, té se to ale vůbec nelíbilo. Nakonec se omluvil a své řádění zakončil močením na ulici, při kterém mu telefon spadl přímo do místa, na kterém potřebu vykonal.

Šebrle a krásná blondýnka

Ženatý moderátor Roman Šebrle to na minulém ročníku filmového festivalu roztočil s půvabnou blondýnkou. Na akci totiž dorazil bez manželky Evy a pořádně toho využil. Přesvědčil se tak, že co se stane ve Varech, ve Varech rozhodně nezůstane.

V baru, kam se vydal s kamarádem, potkal krásnou blond slečnu, se kterou si poté užíval koncert kapely Mr. Loco. Údajně i z baru odešli ve stejný moment, to, jestli odešli každý tím stejným směrem, se už ale neví.

Zdroj: Blesk

KAM DÁL: Tom Hanks nemůže ovládat třes. Prozradil ho výstup na jevišti.

Klíčová slova: