Žena přišla o zuby kvůli běžnému zvyku, nyní varuje ostatní

Žena za ztrátu chrupu viní sladké limonády (ilustrační foto)
 

Nešťastnice přišla o celou horní řadu zubů kvůli jednomu oblíbenému zvyku, kterému se vyhýbá opravdu jen málokdo. Možná je ale na čase se nad jeho vynecháním nebo nahrazením za něco jiného zamyslet. Za ztrátu chrupu totiž rozhodně nestojí.

Victoria Nowakowski na svém profilu na sociální síti varovala sledující, aby neopakovali stejnou chybu jako ona. Victoria totiž kvůli své lehkomyslnosti ztratila většinu svých zubů. Na videu, které na sociální síti zveřejnila, ukázala, v jakém stavu je její chrup, a sledující tomu zkrátka nemohli uvěřit.

Video se stalo hitem. Je totiž odstrašujícím příkladem toho, co může udělat zdánlivě neškodný zvyk, pokud ho opakujete každý den po dobu deseti let. Žena totiž uvedla, že hlavním důvodem, proč se jí většina chrupu zkazila, jsou sladké limonády. Victoria je totiž pije každý den už 10 let.

Její zubař už ji prý před špatným stavem jejího chrupu varoval v roce 2012, autorka videa ale rady specialisty neposlechla a tvrdě na to doplatila. „Takhle moje zuby vypadaly v roce 2017. Tehdy jsem si řekla, že je opravdu nutně potřebuju celé předělat,“ uvedla ve videu.

Chrup, který měli sledující možnost vidět v příspěvku, byl v naprosto katastrofálním stavu. Pouhým okem bylo jasně viditelné, že je většina zubů ženy zkažená a od vypadnutí je dělí asi jen síla vůle. U většiny zubů dokonce i kus chyběl, byly zkrátka už i velmi zeslabené a nejspíše je tak bylo možné poškodit pouhým kousáním.

Nakonec Victoria prozradila, že spolu s pitím slazených limonád si zuby také často nečistila a nepřidávalo k tomu ani kouření cigaret. Nyní už si chrup nechala opravit, stálo ji to ale jmění.

Proto se nyní snaží varovat všechny, kdo dentální hygienu zanedbávají, to se totiž rozhodně nevyplatí, doslova.

 

@lilnovi95 OH MY GOD I CAN’T WAIT UNTIL THE 24TH #TrulyGlowingSelfieLove #DoTheScottsSlide #fyp #foryou #foryoupage #viral #smile #beauty #loveyou #Tiktok #F ♬ Cliffs Of Dover - Eric Johnson

 

 

Zdroj: TikTok/@lilnovi95

KAM DÁL: Dívka si otestovala DNA a zjistila něco hrozného.

Klíčová slova: