Co se děje po smrti? Jeden z laických názorů vysvětluje, proč zažíváme déjà vu

Podle muže je světlo, které lidé vídají při umírání, světlem z nemocnice, ve které se znovu narodí
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevilo video vysvětlující, co přesně se s námi stane, když zemřeme. Mladík v něm prozradil, proč řada lidí vidí před smrtí světlo a proč máme někdy pocit, jako bychom některé momenty už jednou prožili.

To, co přesně se stane po smrti, je stále aktuálním tématem a probouzí zvědavost v milionech lidí. Názory na to, co je "na druhém břehu", se liší, je ale možné najít hned několik teorií, které některé fenomény spojené s umíráním zdánlivě vysvětlují. Není ale možné je nijak dokázat.

Jednu z těchto teorií na svém profilu na sociální síti zveřejnil Brandon Monhollen a řada fanoušků mu poté, co vše vysvětlil, dávala za pravdu. Monhollen o teorii, kterou v příspěvku objasnil, prý "někde slyšel před několika měsíci", není tedy jejím autorem.

Ve videu jedním dechem vysvětlil fenomén vidiny světla při umírání, co se s stane s duší člověka i déjà vu.

„Co když je to tak, že když zemřeme, tak vidíme světlo jiné nemocnice,“ řekl ve videu.

„To světlo vychází z místnosti, ve které se znovu narodíte. Co když děti při narození brečí, protože si pamatují, že málem zemřeli a všechno ztratili,“ pokračoval.

„Poté pomalu zapomenete váš minulý život a začnete se soustředit na život, který máte teď. Některé vzpomínky vám ale v podvědomí zůstanou a to způsobuje déjà vu,“ dodal.

Většina sledujících mladíkovi po vyslechnutí jeho vysvětlení déjà vu teorie dávala za pravdu. „Tak tohle video dává ze všech možných teorií asi ten největší smysl,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Proč jsem se na tohle díval před spaním, teď nad tím budu muset přemýšlet a neusnu,“ napsal jeden ze sledujících.

 

@frenchie4u #duet with @brandonmonhollen awesome thought right here #fyp #dejavu #dying #lightattheendofthetunnel #reborn #theory #conspiracy #foryou ♬ original sound - Brandon Monhollen

 

 

Zdroj: TikTok/@frenchie4u

KAM DÁL: Našel pod svou zahradou zakopaný box. Prozradil, co bylo uvnitř.

Klíčová slova: