Top 10: nejlepší přípravky na poškozené vlasy

Jak správně pečovat o vlasy?
  |   zajímavost |  Komerční sdělení

Hedvábné, poslušné a objemné vlasy tvoří důležitou část vašeho zevnějšku, kterým ostatní věnují pozornost. A rozhodně každá z nás sní o tom, že se stane majitelkou silných a zdravých vlasů. Pomůže vám v tom nejlepší vlasová kosmetika z našeho seznamu.

Vyživující série produktů od značky Dove

Série Nutritive Sloutions obsahuje šampon, masku, balzám, sprej a expres kondicionér. Tato vlasová kosmetika je obohacena o ultralehké oleje, které pronikají hluboko do  struktury vlasů a pomáhají obnovit přirozenou rovnováhu vlhkosti. 

Série Bonacure Moisture Kick od značky Schwarzkopf

Produkty, které dokonale vyřeší problémy s lámavostí a suchostí. Řada obsahuje sprej, masku a šampon. Veškerá kosmetika má příjemnou vůni a texturu a činí vlasy hedvábnými a lesklými.

Série od značky Le Petit Marseillais pro poškozené vlasy

Ve složení šamponu, kondicionéru a masky najdete řadu unikátních složek – extrakty z vybraných květin, bylin, ovoce, med a cenné oleje. Účinek této kosmetiky spočívá v posílení kořínků, vyživování a hydrataci suchých vlasů.

Rekonstrukční série od značky Alfaparf Milano

Produkty ze Série Reconstruction Reparative zajistí intenzivní obnovu vlasů. Díky extraktu z bambusu a přírodním olejům se poškozené vlasy stanou hedvábnými a lesklými. Prameny získají přirozenou sílu a stanou se elastickými.

Série Therapiste od značky Kerastasé

Zachrání poškozené vlasy po pravidelném stylingu a trvalé ondulaci. Keratin a extrakt z vzácné rostliny “myrothamnus” jsou hlavními účinnými složkami každého produktu. Účinku si všimněte ihned, protože se prameny stanou hladkými, zvlhčenými a poslušnými.

Série Pro-Keratin Refill od značky L’Oreal Professionnel

Inovativní obnovující série Pro-Keratin Refill poskytuje vysoce kvalitní péči o vlasy. Složení šamponu, kondicionéru, masky, séra a bezoplachového ochranného krému zahrnuje molekuly Incell, keratin, ovocné extrakty, arginin a pšeničný protein.

Produkty značky Tony Moly

Sortiment řady zahrnuje tři desítky nejrozmanitějších produktů pro péči o poškozené a oslabené vlasy. Ve složení kosmetiky jsou vysoce kvalitní aktivní komponenty, které nezpůsobují alergie a umožňují vám zbavit se suchosti, lámavosti a matnosti vlasů.

Série Keratin Silk Infusion od značky CHI

Produkty CHI Keratin Silk Infusion obsahují tekuté hedvábí a přírodní keratin. Tyto produkty obnovují vlasovou strukturu a vyhlazují kutikuly. Pomáhají navíc udržovat optimální rovnováhu vlhkosti uvnitř vlasů. Olej na poškozené vlasy dokáže zázraky!

Prohlédnout si sortiment vlasových olejů můžete na webových MAKEUP stránkách, pokud klikněte zde: https://makeup.cz/categorys/221497/.

Série All Soft Mega od značky Redken

Vyživující kombinace extraktů z kaktusu a aloe vera a exkluzivní proteinový komplex Redken RCT[1] jsou zodpovědné za posílení struktury a ochranu vlasů po celé délce. 

Vlasová maska 8Seconds od značky Masil 

Koncentrovaná vlasová maska dokáže během několika sekund proměnit neposlušné vlasy v elegantní upravené kadeře. WOW efektu je dosaženo díky vysoké koncentraci keratinu, ceramidů, rostlinných extraktů a kolagenu.

Klíčová slova: