Muž, kterého prý unesli mimozemšťané, nyní předpovídá budoucnost. A nejen to!

Muže údajně unesl létající talíř i s jeho manželkou přímo z jeho vozu
  |   zajímavost

Dr. Louis Turi tvrdí, že byl unesen Marťany, kteří mu mimo jiné umožnili předpovídat budoucnost. Nyní údajně díky střetu s bytostmi z vesmíru dokáže věštit stejně jako slavný učenec Nostradamus. A to není všechno!

K únosu došlo podle lékaře v roce 1991. Mimozemšťané měli tehdy údajně unést nejen jeho samotného, ale také jeho těhotnou ženu a provést jí něco ohavného. Mimozemské bytosti prý z břicha jeho manželky vyřízli jeho nenarozené dítě a nějakým způsobem zrychlili její hojení. Rána na břiše se jí tak zahojila téměř okamžitě.

To ale nebylo vše, podle Louise na něj umístili nějaký typ helmy, pomocí které mu do hlavy nahráli kosmická tajemství a také schopnost předpovídat budoucnost.

Údajně v momentě únosu jeli s manželkou v autě, když vtom je zničeho nic vyzdvihl na svou palubu létající talíř. Dále také tvrdí, že oběma vzpomínky na ten den vymazali, později se mu ale vrátily díky hypnóze.

Nejednalo se ale o první Louisovo setkání s mimozemšťany, celkově se s nimi údajně setkal nebo je zahlédl celkem čtyřikrát. Tvrdí, že poprvé viděl mimozemské bytosti v roce 1956 sedět na půdě, kam ho rodiče posílali za trest. Dokonce se se svým zážitkem tehdy svěřil své matce, ta mu ale nevěřila, myslela si, že se chce jen vyhnout svému trestu.

Dr. Turi tvrdí, že mimo jiné předpověděl teroristické útoky 11. září. Kvůli tomuto protoctví se poté údajně dokonce dostal do problémů, protože se FBI domnívala, že je jedním z teroristů.

Od té doby předpověděl mimo jiné i vlnu tsunami v Asii, výsledek prezidentských voleb v USA v roce 2020 a lesní požáry v Austrálii. Mimo jiné také trvdí, že se mu podařilo vyléčit si rakovinu, která u něj vznikla, a nyní se tuto metodu sebeléčby snaží naučit i ostatní. Věří, že je jeho dar darem od boha.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena varovala před běžnou procedurou, zdeformovala jí tvář.

 

Klíčová slova: