Souboj sexy herců ze seriálu ZOO: U kterého mají fanynky šanci a kdo už svou životní lásku našel

Richard Genzer hraje v ZOO vášnivého kuchaře s vytříbeným smyslem pro humor
Zobrazit fotogalerii (19)
  |   osobnost

Seriál ZOO je přehlídkou nových i důvěrně známých tváří, které chytnou za srdce a oko nejednu divačku. Ačkoliv má teď ZOO na televizních obrazovkách svou prázdninovou pauzu, na internetu v rámci předplatného pokračuje každé úterý dál. Na kterého z herců je radost pohledět?

Seriál ZOO netěší jen mladší ročníky! Na své si tu přijde zkrátka každý. Kdo je nezadaný a u koho mají fanynky ještě stále šanci? 

  1. Celé ZOO od začátku dominoval David Gránský, který šéfuje jako Albert marketingu ZOO. Idol všech dívčích srdcí však své fanynky zklame. Je šťastně ženatý s půvabnou optičkou Nikolou, se kterou nedávno přivítal na svět prvorozeného syna Matea. Tady fanynky neuspějí. 
  2. Ani Mařena alis Marek, kterého hraje Štěpán Benoni, nenabídne nic víc než úsměv. Ačkoliv se to o něm příliš neví, ženatý je také, a to s herečkou Vlaďkou Striežencovou. Potomky dvojice zatím nemá, ale několikrát se už nechali slyšet, že se rozšíření rodiny nebrání.
  3. Haďák, kterého ztvárňuje Šimon Bilina, si získal srdce nejedné fanynky. Důvodem není nic jiného než jeho postava silného a odvážného vojáka, který je tak trochu komplikovaný a zároveň se umí zamilovat. Tomu neodolá žádná žena! Fanynky u Šimona ale příliš nepochodí. Po svém boku má už 2,5 roku herečku Hanu Drozdovou.
  4. Sexy Petr Kříž je pravděpodobně nejoblíbenějším soudcem v republice. Jeho představitel Robert Urban však své srdce fanynkám neotevře. Je šťastně zadaný, jeho partnerkou je pohledná Andrea Kheilová, se kterou společně pomýšlejí na rodinu.
  5. Tak trochu naivní Vojta, kterého hraje Goran Maiello, je skutečně kus! A také herecký nováček, který se objevil v jednom z nejúspěšnějších projektů současnosti. Herec přiznal, že před seriálem byl zvyklý jen na menší publikum, studuje totiž na DAMU činoherní divadlo. Role výbušného Vojty mu ale sedla jak ulitá. A je nezadaný!
  6. Svůdník Franta, kterého v ZOO ztvárňuje herec Michal Novotný, dokáže okouzlit svým kulišáckým úsměvem nejednu návštěvnici. Nebo se o to alespoň snaží a nikdy to nevzdává. Ve skutečnosti ale žádnou lásku nehledá. S přítelkyní, jejíž identitu tají, má tříletou dceru Viktorku a ročního Filípka.
  7. Mladého Vojtěcha Vovesného vehnal seriál přímo do náruče fanynek. Hraje bratra Sid, randí s dcerou ošetřovatelky Stáni a ve skutečnosti si popularity užívá plnými doušky. "Vždycky nějaké napíšou. Nejhorší je, že píšou celé rodině. Třeba že mě milují a různé takové věci,“ řekl o svých fanynkách Vojtěch. Na tu pravou lásku ale představitel Eda stále čeká. 
  8. Představitel manžela ředitelky Roklové Ondřej Pavelka si rád pomýšlí na mladší ženy. Naposledy se po jeho boku pohybovala půvabná Veronika. Rozvedený je už sice dvakrát, ale své pověstné charisma rozhodně neztrácí. A jestli se po jeho boku teď nějaká kráska objevuje, je záhadou... 
  9. Hudebník Václav Noid Bárta se vedle Viky alias Alex na pódiu objevuje v každém díle, byť téměř nemluví a jeho postava je vedlejší. Vaškova svalnatá potetovaná postava okouzlila nejedno srdce. I tady však zpěvák své fanynky zklame. Je trojnásobným otcem Aničky, Elišky a Terezky, kterou má z předchozího vztahu. Po boku mu stojí Eliška Grabcová.
  10. V neposlední řadě nelze zapomenout na roztomilého Břéťu, kterého ztvárňuje Filip Kaňkovský! Nenechte se zmást soudcovým nesmělým kamarádem, ve skutečnosti umí být pořádně sexy a podle toho si také vybral svou přítelkyni. Už několik let randí s herečkou Danielou Šiškovou, která se věnuje hlavně divadlu.

Zdroj: seriál ZOO, Super.cz, Extra.cz

KAM DÁL: Michaela Petřeková ze seriálu ZOO všem vytřela zrak! Burešové už je moc. Co se změnilo?

Klíčová slova: