Simona Krainová se pořádně opřela do svých fanoušků: „Kdo neumí, ať čumí!“ vzkázala jim

Krainová byla ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look, dokud ji v roce 2012 nenahradila Taťána Kuchařová
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Česká topmodelka Simona Krainová na sociálních sítích sdílí velkou část svého života. Bohužel se tak ale setkává i s obrovskou dávkou kritiky a závisti. To si ale nenechala líbit a svým závistivým sledujícím drsně odpověděla.

Simona Krainová na svém profilu na sociální sítí často sdílí svou lásku k běhu, chlubí se vyrýsovanou postavou a zároveň i tím, že má dokonce i s dětmi dostatek volného času na cvičení. To se ale některým jejím "fanouškům" moc nezamlouvá a dávají to dosti nevybíravě znát prostřednictvím nenávistných komentářů.

Nejčastěji se trnem v oku online komunity modelky stává fakt, že si platí výpomoc. Zaměstnává totiž chůvu i uklízečku, údajně to ale není tak, jak se zdá.

„Měla jsem na chvilku pocit, že jsem se dopustila vážného zločinu, když si jen tak běhám. Ano, ráda a často běhám, a proto jsem prý špatná matka, rozmazlená manželka a zoufalá kuchařka? Údajně mám doma služebnictvo, které vychovává a krmí moje děti, do práce nechodím, a proto mám čas na blbosti,uvedla pod jedním z příspěvků.

Podle modelky je ale odhad některých jejích sledujících od reality hodně daleko. Žádnou armádu chův a uklízeček, která by za ni dělala veškeré domácí práce a vychovávala její děti, prý nemá.

„Chci říct, že moje pracovní tempo je někdy rychlejší než můj běh, že mám od narození dětí stejnou chůvu, která je součástí naší rodiny a dochází k nám na pár hodin v týdnu. Druhá pomoc je hospodyně, která k nám dochází dvakrát týdně na 5 hodin. Většinou žehlí, protože jak asi víte, žiju se třemi muži a když přiběhnu domů, tak si ještě občas zatančím s mopem. Vzhledem k velikosti naší obytné plochy to je opravdu nekonečný taneček,“ pokračovala.

Nakonec její sledující prosila, aby jí sdělili, proč je domácí zvyky modelky tolik rozčilují, toho se ale nedočkala. „Každá z nás nakládá se svým časem a životem, jak nejlíp umí! A kdo neumí, ať čumí!“ zakončila popisek.

V prostoru pro komentáře se jí ale dostalo obrovské podpory. „Pro chytré ženy jste inspirativní, pro blbky trnem v oku,“ objevilo se mezi povzbuzujícími komentáři.

Zdroj: Instagram/@simonakrainova

KAM DÁL: Michal Hrdlička oslavil výročí svatby s tenistkou Plíškovou hodně netradičně.

Klíčová slova: