Dívka provokovala opici, ta se jí ale krutě pomstila

Chápani pavoučí se vyznačují mimo jiné i dlouhými hubenými pažemi
  |   zajímavost

Mladá slečna se v zoologické zahradě bavila tím, že se snažila vyprovokovat zvířata v klecích. Jedna z opic si to ale nenechala líbit a její chování jí po chvilce oplatila. Dívka si příště podobné kousky dobře rozmyslí.

Na sociálních sítích se objevilo děsivé video ze ZOO, které zachycovalo, jak opice útočí na mladou dívku. V příspěvku bylo vidět, jak opakovaně bouchá do plotu u výběhu chápanů pavoučích. Podle většiny sledujících si opičí útok zasloužila.

V jeden moment totiž opice na její provokaci zareagovaly. Svými dlouhými a hubenými pažemi, kterými se chápani pavoučí vyznačují, totiž mohou dosáhnout skrz plot až do místa, kde stojí návštěvníci zoologické zahrady. Jeden z nich tak dívku uchopil a snažil se ji přitáhnout směrem ke kleci.

Z její zděšené reakce bylo více než patrné, že si podobné chování příště pořádně rozmyslí. Opice ji totiž držela tak pevně, že se z jejího sevření nebyla schopná vymanit. Nakonec dívce pomohli navštěvníci stojící opodál.

Někteří ale místo toho, aby dívce pomohli, celou situaci sledovali z povzdálí a náramně se bavili. Na videu je totiž možné slyšet, jak se člověk, který video točí, směje a na záchrannou akci se rozhodně nechystá.

Nakonec se dívce podařilo se s menší pomocí z pevného sevření vymanit. Za chvíli se ale ke kleci přblížila znovu a ocitla se v té samé situaci.

Některé sledující video pobavilo, jiní byli v naprostém šoku a chování dívky ostře kritizovali. „Proč učíte vaše děti, aby otravovaly divoká zvířataOna si to zasloužila,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Proč se tam vrátila?“ ptal se zmatený sledující.

„To má za to, že je chtěla udeřit,“ napsal jeden z komentujících.

Zdroj: TikTok/@leslyyyyy.z

KAM DÁL: Pohlednému svalovci se stal při pokusu o oslovení dívky v posilovně pořádný trapas.

Klíčová slova: