Jennifer Lopez odhalila tajemství krásy: O drahé krémy ani procedury se nejedná

Podle Jennifer Lopez je k udržení si mladistvého vzhledu nejdůležitější spánek
  |   zajímavost

Krásná zpěvačka minulý týden oslavila své 53. narozeniny. Stále ale vypadá minimálně o dvacet let mladší. Prozradila, co je pro "zpomalení stárnutí" nejdůležitější a dokonce i jak přesně se starat o naši pleť, abychom si udrželi mladistvý vzhled.

Řadu lidí šokuje zejména svým obličejem, na kterém přibývající léta zkrátka nejsou vidět, navíc její pleť vždy zdravě září. Zpěvačka ale prozradila, jak stejného efektu mohou dosáhnout i její sledující. Za její zářivou pleť bez vrásek totiž údajně nevděčí drahé pleťové péči, ani procedurám, které si obyčejné ženy nemohou dovolit. Jejím největším pomocníkem je totiž něco, co je zadarmo.

Řeč je o spánku.

Umělkyně prozradila, že pro to, aby si udržela mladistvě vypadající pleť, se soutředí na pět nejdůležitějších věcí. Jde o spánek, doplňky stravy, sérum, krém s SPF a zdravý životní styl.

Podle zpěvačky je z této pětice nejdůležitější právě spánek, ten je zkrátka základem úspěchu, bez dostatku kvalitního spánku totiž všechny ostatní snahy o udržení si mladistvého vzhledu přijdou vniveč.

Rozhodně bychom ale neměli mimo vnější výživu pleti pomocí krémů zapomínat i na tu vnitřní pomocí vyváženého jídelníčku a doplňků stravy, které nám mohou pomoci s tím, abychom měli dostatek všech důležitých živin.

Dalším favoritem zpěvačky je pleťové sérum, které se dokáže dostat mnohem hlouběji do pleti než jen samotný krém, a vyživuje tak i její spodní vrstvy. Ruku v ruce se sérem je ale nutné používat i krém, který obsahuje ochranu proti slunci. V opačném případě totiž vystavení se slunci proces stárnutí mnohonásobně urychluje. Jako poslední nestárnoucí umělkyně zmínila celkový zdravý životní styl a nezapomněla zdůraznit ani to, že jedním z jeho komponentů je i duševní pohoda.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Britney Spears sdílela 11 nahých fotek. Vše stihla během jediné hodiny.

Klíčová slova: