Influencerka Aki při požárech u Hřenska vzpomínala na svou dovolenou na Bali. Od Štíbrovky dostala čočku, Kopřivová se jí zastala

Nikol Štíbrová se s Instagram světem nemaže
  |   osobnost

Uspět ve světě Instagramu je složitý úkol. A o to víc, když se vám povede udělat pořádný přešlap. Své o tom ví lektorka Instagramu Aki Votrubová, která dnes ráno v nostalgickém postu zavzpomínala na svoji perfektní dovolenou na Bali. Kouř z ničivých požárů v Hřensku jí prý připomněl vypalování rýžového pole. Reakce ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat. Novopečená maminka schytala tolik urážek, že se asi nestačila divit. 

Aki Votrubová je ve světe Instagramu známá jako lektorka sociálních sítí, která pomáhá firmám i jednotlivcům vyrůst, a také fotografka."Mám za sebou instagramové a influencer kampaně a správu instagramových účtů velkých zadavatelů, jako jsou T-Mobile, Milka, Aperol Spritz, Jägermeister, Mattoni nebo třeba spolupráci s českými designérskými značkami Showroom (Soolista, PBG, Eiri) či Mooyyy jewelry. Značce adidas se starám o Running women influencerky na Instagramu," píše o sobě na síti LinkedIn. Otázkou je, zda by to, co dnes od ní vyletělo na Instagram, svým klientům poradila. 

Požár mi připomněl rýžové pole na Bali, řekla

V poslední době, vzhledem k narození dcery Luny, je z ní bojovník za kojení. To se některým nelíbí, ale s Aki to ani nehne. Kojí zkrátka, kdy Lunička chce - a taky všude! Je ale pravdou, že tohle ráno už přišla s těžším kalibrem. 

"Dnes ráno nás na Letné vzbudil kouř z hořícího Hřenska. A mně to šíleně připomnělo, jak farmáři na Bali vypalovali rýžové pole," začala. "A tak jsem zalovila v paměti a telefonu a na chvíli zavzpomínala na tu single punkerku, co se sbalila a vypadla na půl roku do Asie, kde denně trénovala crossfit, jedla boží jídlo, fotila jako drak, surfovala a pařila," zasnila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Aki Votrubová (@akivotrubova)

Pak ještě dodala, že jednou to bude své čerstvě narozené dceři vyprávět, a vyzvala sledující, ať jí napíšou, kdo je tu s ní od jejích začátků. Post, který měl však původně vyznít jako milá vzpomínka, zdvihl takovou vlnu hejtů, kterou Votrubová rozhodně nečekala. 

Pustila se do ní i Štíbrová

"Přiznám se, že sem občas chodím na čumendu, pro nějaký to moudro, že jo. Ale tohle už asi nepřekoná nic," napsala Štíbrovka. Votrubová ale není jediná, na kterou Štíbrová v posledních týdnech zareagovala. Naposledy jí v žaludku ležel známý kouč Honza Menděl, který nedávno přirovnal média k pedofílii.

"Věřit, že ti média říkají pravdu a myslí to s tebou dobře, je jako věřit, že pedofil miluje dítě z lásky k bližnímu svému," napsal tehdy Jan Menděl na svůj Instagram a strhl podobnou lavinu jako dnes Aki. Nakonec musel u svého příspěvku vypnout komentáře.

Influencerka se omluvila 

Aki se naopak zastala bývalá holka Jardy Jágra Veronika Kopřivová "Moc teď nevim jestli je horší sám příspěvek nebo některý reakce co tady čtu. Vůbec se nikoho nezastávám, mám na to svůj názor. Ten výplod byl přes čáru, ale lidi chováte se zase jak stádo hnusáků. Tupěna, blbka, vymletá, kráva, vykojený mozek, tupá matka a další výrazy? Vážně? To je co za úroveň? Pokud potřebujete napsat názor, tak to jde i slušně, ne? Je to čerstvá máma, přestřelila a omluvila se. Jakmile někdo udělá chybu, šlápne vedle, tak šup ho hned zadupat do země, nandat mu to. V tom jsou lidi mistři," rozčílila se.

Trvalo jen pár hodin, než se Aki omluvila: "Chci vám dát vědět, že v původním textu tohoto postu nebyla ani špetka zlého záměru, nicméně uznávám, že jsem neposoudila situaci správně a neměla jsem post sdílet. Unáhlila jsem se a mrzí mě to." Kauzu už ale postřehl známý šprýmař TMBK a ihned na ni zaregoval. "Titul narcistická kráva měsíce vyhrává akivotrubova, gratulujeme!" napsal jeden z fanoušků Tomáše.

Shopaholic Adel

Někteří v komentářích vyzývali ostatní, aby Aki už nesledovali. To je poměrně aktuální trest všem influencerům, kteří se někomu něčím znelíbí. Podobné štvanici čelí i tiktokerská hvězda ShopaholicAdel, kterou nejdřív fanoušci vynesli do statisícových čísel a teď se vzájemně vyzývají, ať její éra skončí. Adel padají čísla po desetitisících a ona natáčí uplakaná videa, ve kterých si zfalšovala zákon a za sledování hrozí svým fanouškům vězením.

Zdroj: Instagram, LinkedIn

KAM DÁL: Éra levných last minute zájezdů skončila, kolik si musíte připravit? Pár tisíc už nestačí ani na Egypt.

Klíčová slova: