Tiktokerka Domi Alagia promluvila o zákulisí Superstar, kde ji měli ponižovat: Tohle za mými zády napsala Pagáčová ostatním, řekla

Patricie Pagáčová jako porotkyně v Superstar
 

Dominique Alagia s italskými kořeny se věnuje kontentu na sociálních sítích, nejznámější je z Tik Toku. Je jí 17 let a obvykle překvapí svými názory, které jejímu věku vůbec neodpovídají. Je krásná, umí mluvit a lidi ji milují. Objevila se ale také v soutěži Česko Slovenská SuperStar, kde se dostala do křížku s jednou z porotkyň Patricii Pagáčovou. Teď prozradila, co se stalo v pozadí. 

Na platformě Youtube se objevil velmi zajímavý podcast s názvem A-Cast & Kid Ajvn. Právě v něm se Alagia svěřila se svými zážitky ze soutěže Superstar, nad kterými zůstává rozum stát. Celá kauza začala tehdy, když vyšel díl z castingů, ve kterém Dominique zazpívala. Tehdy jí bylo šestnáct let, ačkoliv na sociálních sítích může budit dojem starší dívky. I svým vystupováním, které je velmi kultivované, by do ní nedospělé dítě nikdo netipoval.

To musí být nějaká třicítka, řekla porota

Když totiž Domi dorazila na casting, který už nahrávaly kamery, všichni se k ní chovali velmi mile. Jaké bylo její překvapení, když pak díl běžel v televizi. Jeden z porotců zpěvák Pavol Habera řekl, že ještě předtím, než Alagia nastoupila, mu další porotkyně Monika Bagárová ukázala její Instagram a vypadá jinak než ve skutečnosti. Před Domi ale Bagárová její vzhled chválila a řekla jí, že je velmi krásná.

„To si děláš pr**l, to musí být nějaká třicítka,“ řekla tehdy Pagáčová, když Alagia dozpívala, postoupila a odešla. Na sociálních sítích se na ni za to snesla obrovská vlna kritika, stejně ale tak na Alagiu, na které lidi nenechali nit suchou a měli pocit, že postoupila jen díky svým vysokým číslům na Instagramu. 

Konflikt v Česko Slovenská Superstar

Podle Domi se Pagáčová snažila celou situaci zachránit tím, že tím myslela, že se vyjadřuje na třicet, nikoliv, že na třicet vypadá. To jí ale přišlo jako špatná omluva. „Pak se ke mně dostalo víc informací, že mě fakt neměla Pagáčová ráda. Dostaly se ke mně screeny (záznam obrazovky pozn. red.), které o mně psala účastníkům Superstar,“ řekla Domi.

„Co tam bylo?“ ptal se moderátor podcastu. „No, urážky. Že jsem pí *a,“ řekla na rovinu TiktTokerka. „Pagáčová psala o tobě jiným účastníkům, že jsi pí *a a k tobě se to potom dostalo?“ ptal se jí Ajvn. „Jo,“ potvrdila Domi.

Patricie Pagáčová je matkou malé Bibi

Pagáčová se sice ke slovům Alagia sama nevyjádřila, pravdou ale je, že účast v porotě Superstar jí poškodila její jindy dobrou pověst miláčka z nekonečného seriálu Ulice. Lidé také kroutili hlavou nad tím, co tam vlastně dělá, když neumí zpívat. 

O pracovní nabídky ale Pagáčová nouzi nemá, objevila se také ve velmi úspěšném seriálu České televize Devadesátky. Spolu s manželem Tiborem Pagáčem vychovávají dceru Bibi. 

Zdroj: podcast A-Cast & Kid Ajvn, Tik Tok, Instagram

KAM DÁL: Influencerka Aki při požárech u Hřenska vzpomínala na svou dovolenou na Bali. Od Štíbrovky dostala čočku, Kopřivová se jí zastala.

Klíčová slova: