Rychlé hubnutí: Nápoj, který vám pomůže shodit kila navíc

S hubnutím vám může pomoci mimo jiné i lahodný ovocný koktejl
  |   zajímavost

Řada z nás má s hubnutím a formováním postavy problémy. Bez vyváženého jídelníčku a pravidelného pohybu se určitě neobejdeme. Existuje ale nápoj, který vám pomůže shazování přebytečných kil pomocí změny jídelníčku a cvičení urychlit.

Řada z nás na sobě vyzkoušela hned několk drastických diet, výsledek je vždy stejný. Buď máme takový hlad, že vydržíme konzumovat předepsané množství potravin, které daná dieta nabízí jen pár dní, nebo poté ztracená kila nabareme zase zpátky.

Jak hubnout účinně a bez jojo efektu najdete zde.

Ideální je ke ztrátě hmotnosti přistupovat pomalu, ale jistě. Žádná zázračná pilulka nebo dieta, která by nám pomohla hubnout kila a tvarovat břišáky, zatímco spíme, bohužel neexistuje.

Bez změny jídelníčku a pravidelného pohybu to zkrátka nepůjde. Existují sice některé potraviny a nápoje, které nám mohou pomoci proces hubnutí zrychlit, musíte je ale konzumovat v kombinaci s vyváženým jídelníčkem a pravidelnou fyzickou aktivitou. Samy o sobě vám totiž bohužel příliš nepomohou.

Snadný cvik na rychlé hubnutí a tvarování postavy najdete zde.

Pokud se ale snažíte zhubnout přebytečná kila a hledáte doplněk stravy, který by vám pomohl ve vašem snažení, tento nápoj si zamilujete. Jde o ovocný koktejl nabitý živinami, který neobsahuje příliš kalorií, ale dodá vám potřebnou energii a díky svému vysokému obsahu bílkovin vám pomůže i s tvarováním postavy.

Potřebujete:

  • 120 g mraženého lesního ovoce
  • hrst špenátu
  • 230 ml mléka rostlinného původu
  • 1 odměrku proteinového prášku

Postup:

Stačí jen všechny výše zmíněné ingredience rozmixovat v mixéru a pak už si jen vychutnat lahodný a osvěžující koktejl. Tento nápoj vám díky obsahu proteinového prášku dodá vysoké množství bílkovin, které jsou pro úspěšné hubnutí naprosto stěžejní.

Bez dostatku bílkovin ve vašem jídelníčku byste svou postavu zformovali asi jen těžko. Jsou totiž nezbytné pro posílení svalů a spalování tukových zásob, jak dokazují studie.

Zdroj: Express, National Library of Medicine

KAM DÁL: 10 tipů na hubnutí: Zbavte se přebytečných kil jednoduše a bez jojo efektu.

Klíčová slova: