Téměř šedesátiletá Demi Moore ukázala dokonalou postavu v plavkách

Krásná Demi Moore oslaví v listopadu 60. narozeniny
  |   zajímavost

Krásná herečka, která se proslavila mimo jiné i ve filmu Duch, kde si zahrála partnerku ikonického Patricka Swayzeho, vypadá stále, jako by jí táhlo na třicet. To, že je jí ve sktečnosti dvakrát tolik, by asi hádal opravdu málokdo.

Demi Moore se zapsala do podvědomí diváků zejména filmy o dospívání z osmdesátých let a v devadesátých letech už se stala jednou z nejznámějších hollywoodských hvězd.

Herečka, která co nevidět oslaví své 60. narozeniny, se pochlubila se svými nestárnoucími křivkami u bazénu v odvážných bílých plavkách. Její fanoušci nemohou uvěřit tomu, že se herečka téměř nemění.

Na fotce, na které bylo možné krásku vidět v plavkách s hlubokým výstřihem a bez makeupu, totiž vypadá stejně skvěle jako před třiceti lety. Prozradila ale, jak na to, prý je to celé o tom, jak se cítíme.

Herečka si údajně z blížících se narozenin vrásky nedělá. „V momentě, kdy je vám 59, tak si řekněte, je to tady, bude mi 60. Je to osvobozující pocit,“ svěřila se hvězda na sociální síti. „Když si ale vzpomenu na mou babičku, když jí bylo 60 let, tak mi přijde, že už se prostě smířila s tím, že je stará. Já se ale na druhou stranu hned v několika ohledech cítím mnohem lépe než kdykoliv předtím, prozradila.

Rady, jak zpomalit stárnutí podle Jennifer Lopez, najdete zde.

Dále také zdůraznila, jak je důležité, aby se žena cítila přitažlivě i s přibývajícím věkem. Podle umělkyně zkrátka nejvíce záleží na tom, jak se s přibývajícím věkem ve své kůži cítíte, to totiž vyzařuje i na povrch.

Sama herečka si s oslavením šedesátky hlavu neláme, nebojí se vzít si na sebe něco vyzývavého a cítit se svůdně - a evidentně to funguje.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Britney Spears sdílela 11 nahých fotek. Vše stihla během jediné hodiny.

Klíčová slova: