Fenka s vrozenou vadou si získala internet. Má neustále překvapený výraz

Belle je i přes svou vrozenou vadu podle jejího majitele jedním z nejšťastnějších psů
  |   zajímavost

Belle se narodila s nataženými svaly na hlavě, proto nyní vypadá neustále překvapeně. Mimo to, že si každý, kdo ji vidí, myslí, že je v šoku, ale žije spokojený psí život a dokonce se stala celebritou na sociálních sítích.

Belle je křížencem dobrmana a honáckého psa a ačkoliv vypadá, že je neustále v šoku, je naprosto spokojená a její vrozená vada jí podle jejích majitelů nijak nevadí. Natažené svaly na hlavě, které jsou zodpovědné za překvapený výraz feny, jí údajně nezpůsobují žádnou bolest ani jiné velké nepříjemnosti.

Její život je od života většiny ostatních pejsků rozdílný jen tím, že ji občas trápí suchost očí, tak jí její majitel musí nakapat kapky do očí.

Fenka žije sen každého psa, její vrozená vada jí na procházkách zajišťuje mnohem více pozornosti, než které se těší její psí kamarádi, a dokonce se stala i miláčkem davů. Proslavila se totiž na sociální síti a její roztomilý vzhled jí zajistil zhruba 160 000 sledujících.

Její páníček Lieschen O'Connor fenku adoptoval už v roce 2017 ze psího útulku. Podle něj je Belle jeden z nejšťastnějších psů vůbec. „Belle je hrozně hodná a trochu bláznivá. Kdyby se psi mohli smát, tak myslím, že by se smála, až by se za břicho popadala,“ prozradil.

Někteří sledující fenky se báli, jestli se při vší pozornosti, kterou na sebe vztahuje, nesetkává také s negativními reakcemi. Její majitel ale řekl, že za nimi chodí lidé, jen aby mu řekli, že je to ten "nejroztomilejší pes, kterého kdy viděli.“

 

@bellebows4117 #bellebows #dogsoftiktok #scoobydoo ♬ Scooby-Doo, Where Are You? - The Hit Crew

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Nejlepší povolání světa: U těchto zaměstnání by nikdo neremcal, že dělá přesčas.

Klíčová slova: