Ulice se vrací po prázdninové pauze na televizní obrazovky! Přivítá staronové posily. Jaké to bude bez Bedřicha?

Lumír je oblíbenou postavou
Zobrazit fotogalerii (6)
  |   zajímavost

Jde o první a dosud jediný český denní seriál. A na obrazovky se chystá už 18. sezona! Po prázdninové pauze se diváci konečně mohou těšit na svou oblíbenou Ulici, která je po takové době už skoro členem některých domácností. Přinese nejen nové příběhy, ale i staronové postavy. Vrací se například Ondřej Havel, představitel Jirky Hložánka. "Věřím, že o zábavu nebude nouze," řekl herec. Nabídka na návrat ho překvapila. 

V předpremiéře na placené platformě Voyo se diváci mohou těšit už 8. srpna, na televizních obrazovkách poté o týden později. Opět diváci uvidí každý všední den v podvečer osudy obyvatel jedné ulice. V hlavní roli zůstane několik rodin, jejichž životy nabídnou lásku, štěstí i drama. 

Další sezona bez Bedřicha

Adrian Jastraban, představitel Bedřicha, hrál v Ulici dlouhých 17 let. Letos před prázdninami se však diváci museli s jeho postavou rozloučit. "Docela ho to semlelo,“ řekl Jastraban o Bedřichově rozchodu s Alicí. „A tak se rozhodl, že dá svému životu jasný a významný smysl. Rozhodne se pro zásadní životní změnu a odstěhuje se za svou malou dcerkou do Opavy a začne život úplně od začátku. Takže to má trošku jako já. Taky se teď učím žít bez Ulice v zádech," dodal.

Jako důvod opuštění Ulice uvedl, že ztratil s Bedřichem kontakt, oddělil se od něj. Požádal ale scenáristy, aby jeho postava nezemřela, což je častý konec těch, kteří již v seriálech nechtějí pokračovat. Návrat je tudíž kdykoliv možný. Nechme se překvapit, jestli se s další sezonou začne Adrianovi stýskat po Bedřichovi a bude zpět, než by řekl švec!

Návrat Ondřeje Havla

Po třech letech se do Ulice vrátí herec Ondra Havel, kterého nabídka k návratu velmi překvapila. "Doufal jsem v nějaký nový příběh kolem Jirky Hložánka. Těším se na to, protože tentokrát bude linka zaměřená na politiku očima mladého člověka. To je super téma," řekl o své postavě Jirky Hložánka. Vypadá to, že Ulice si za své poselství do nové sezony bere edukaci!

Potká se také se svým seriálovým otcem Miroslavem Hanušem a Lumírem. Kombinace, která funguje skvěle a diváci ji milují. Jirka Hložánek býval ale velký sígr, tak se nechme překvapit, jakou linku mu scenáristé přichystají teď! 

Zdroj: Super.cz, TN.cz, Lifee.cz, MediaGuru.cz

KAM DÁL: Autorka sitcomu Přátelé přiznala, za co se po letech stydí. Nemůžu se na sebe podívat do zrcadla, říká.

Klíčová slova: