Olga Menzelová ukázala své tipy na hubnutí. Zvládnete to i na dětském hřišti nebo v lese

Olze Menzelové by její věk hádal asi jen málokdo
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Producentka Olga Menzelová (44) na svém profilu na sociální síti ukázala, jak se udržuje v kondici. Netráví hodiny v posilovně, stačí jí k tomu pár jednoduchých cviků na dětském hřišti, které sdílela se svými sledujícími.

Olga Menzelová se udržuje neustále ve formě, což dokazuje video na jejím instagramovém profilu, kde se mimo jiné pochlubila i svou dokonalou postavou. Ve videu ale se svými fanoušky sdílela i několik užitečných tipů o tom, jak si dokonalou postavu lehce udržet.

Sledující se jí údajně často ptají na to, jak přesně si perfektní figuru udržuje, tak se jim to rozhodla prozradit a pomoci jim dosáhnout stejných nebo podobných výsledků.

Řadu lidí potěšilo, že podle producentky není kvůli tomu, abyste se udržovali fit, nutné trávit hodiny v posilovně. Sama Olga totiž údajně nikam nechodí, protože na to nemá čas.

„Často se mě ptáte, jak cvičím a co jím. Začnu s tím cvičením. Nikam cvičit nechodím, protože na to nemám čas. Je potřeba někam dojít, dojet, a tím ztratím čas na cestě, převléci se, pak zase cesta zpět,“ přiznala se v popisku pod příspěvkem.

Podle filmové producentky je ale poměrně jednoduché využít volného času během dne, ať už jste kdekoliv. Sama si ráda zacvičí, třeba když je s dětmi na dětském hřišti nebo na procházce v lese. Dokonce i pár jednoduchých cviků je zkrátka lepší než nic a i pouhých několik dřepů či kliků se postupem času nastřádá.

Nápoj, který vám se shazováním kil pomůže, najdete zde.

Ne vždy se ale její cvičení na dětském hřišti obejde bez diváků, to ale producentce údajně vůbec nevadí. „Někdy ty sedící maminky koukají, občas se setkám s jinými zvědavými pohledy, ale to je mi jedno. Nejlépe je řídit se heslem: žij a nech žít,“ uvedla v příspěvku. Pod videem nezapomněla rozepsat ani nápady na několik cviků, které si můžete zacvičit téměř kdekoliv.

 

 

Cviky:

  • Lavička 1. bicepsy a ramena 4x 10-15 opakování
  • Lavička 2. tricepsy a ramena 4x 10-15 opakování
  • Lavička 3. výstupy, zadek a nohy 1 série 10x na každou nohu, a to celé 4x
  • Úpatí stromu: lýtka - 4x 35 na každou nohu
  • Na cestě 1. výpady -zadek&nohy 25 na každou nohu, a to celé 4x
  • Na cestě 2. hluboké dřepy - zadek 4x 25

Každý by si ale podle Olgy Menzelové měl cviky upravit podle toho, co zvládne.

 

Zdroj: Instagram/@olgamenzelova

KAM DÁL: Téměř šedesátiletá Demi Moore ukázala dokonalou postavu v plavkách.

Klíčová slova: