Výroba fotoknihy s vlastními fotkami je snadná a zvládne ji každý

Sestavení fotoknihy probíhá snadno z pohodlí domova
  |   zajímavost |  Komerční sdělení

Vyráběli jste již někdy svou vlastní fotoknihu? Jedná se v podstatě o moderní verzi fotoalba. Fotoknihy se ale od fotoalb liší v jedné základní věci – fotografie jsou v knize natištěné a nemusíte je po jedné vkládat do desek. Co dalšího byste o fotoknihách měli vědět a kdy vznikly první fotografické knihy?

Fotografická kniha? Nyní pouze fotokniha

Původně se fotoknihám říkalo fotografické knihy, ale tento název byl příliš dlouhý, takže se zkrátil na současnou oblíbenou variantu. Možná vás překvapí, že první fotoknihy vznikaly již v 19. století, ovšem s těmi současnými se samozřejmě vůbec nedají porovnávat.

První fotografické knihy byly vydávány v malém nákladu a byly určeny pouze pro bohaté jedince. V moderní době digitálních fotografií a chytrých mobilních telefonů jsou fotoknihy dostupné všem. Sestavení fotoknihy online s pomocí snadno ovladatelného editoru dnes zvládne opravdu každý.

Jak probíhá sestavení individuální fotoknihy?

Existuje hned několik firem, které se zaměřují na výrobu personalizovaných fotoknih. Sestavení fotoknihy probíhá snadno z pohodlí domova. V online editoru si zvolíte vzhled jednotlivých stránek, nahrajete své fotografie a vyberete si z pestré škály šablon tu, co se vám nejvíce líbí. Přizpůsobíte si vzhled fotoknihy, její vazbu, velikost a svou objednávku odešlete. Do několika dní obdržíte hotovou fotoknihu, která bude vytištěna na kvalitním papíře a opatřena vazbou.

Pestrý výběr a důraz na kvalitu

Oblíbenou a vyhledávanou společností, zaměřenou právě na výrobu fotoknih, je firma FotoZeus. Členové jejich grafického týmu neustále přidávají nové a nové šablony a drží krok s moderními trendy.

Sestrojení profesionálně vypadající knihy vzpomínek z vašich fotek nebylo nikdy snazší. Tak na co ještě čekáte?

Klíčová slova: