Sharon Stone (64): Ukázala křivky na odvážném snímku

Sharon Stone je podle fanoušků sexsymbolem i po šedesátce
  |   zajímavost

Herečka Sharon Stone je už desítky let vzorem tisíců žen a idolem mnoha mužů. Nadávno na svém instagramovém profilu dokázala, že se na tom dokonce i poté, co oslavila 60 let, nic nezměnilo. Pochlubila se s dokonalou postavou nahoře bez.  

Americká hollywoodská hvězda Sharon Stone se proslavila svou nezapomenutelnou rolí psycholožky Catherine Tramell v thrilleru Základní instinkt, ve kterém si zahrála s Michaelem Douglasem. Její slavnější herecký kolega tehdy nebyl ze spolupráce s tehdy neznámou Sharon Stone zrovna nadšený, řada hereček ale roli odmítla, tak mu zkrátka nezbylo než se s obsazením smířit.

Dokonce ani samotná Sharon Stone ale nebyla z její nové role štěstím bez sebe. Tehdy totiž ještě nevěděla, jestli u herectví zůstane, dokonce uvažovala o tom, že s ním skoncuje a bude se věnovat studiu práv. Obrovský úspěch snímku Základní instinkt ji ale přesvědčil.

Díky roli Catherine se herečka stala celosvětovým sexsymbolem a tento titul ji, zdá se, neopouští ani po 30 letech od natáčení. Na svém profilu na sociální síti totiž sdílela odvážný snímek, na kterém na sobě měla jen spodní díl plavek s leopardím potiskem a ručník. Pruhovaná osuška, kterou měla přehozenou přes ramena, jí částečně zakrývala hrudník, s vrchním dílem plavek se ale herečka neobtěžovala.

„Vděčně nedokonalá v dokonalém dni,“ popsala snímek herečka. S tímto popisem ale nesouhlasila celá řada komentujících.

„Pro mě jste dokonalá,“ napsala jedna sledující.

„Legendární ikona,“ napsala další.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Zdroj: Page Six

KAM DÁL: Tereza Kerndlová se odvážných snímků nebojí. Zpěvačka posílá pozdravy ze Španělska.

Klíčová slova: