Dva a půl chlapa: Roztomilý Jake se změnil k nepoznání

Angus T. Jones seriál Dva a půl chlapa ostře kritizoval
Zobrazit fotogalerii (2)
  |   zajímavost

Všichni jsme milovali postavu malého Jakea ze seriálu Dva a půl chlapa. Ne všichni ale vědí, jak malý roztomilý klučík, který si zahrál po boku Charlieho Sheena, vypadá dnes. Fanoušci sitcomu často nevěří vlastním očím.

Angus T. Jones dostal svou roli v seriálu Dva a půl chlapa, když mu bylo pouhých 9 let. V té době ještě nevěděl, že byl obsazen do jednoho z nejpopulárnějších seriálů vůbec.

V roli Jakea, tedy malého synovce Charlieho, kterého si zahrál Charlie Sheen, a syna Alana, kterého v show představoval Jon Cryer, se na televizních obrazovkách objevil v 10 sezonách seriálu. Angus se tak proměnil z malého kluka na teenagera přímo před očima diváků.

Seriál Dva a půl chlapa můžete sledovat na televizní stanici Nova Fun každý den po 12. a 18. hodině.

Sitcom Dva a půl chlapa se vysílal po dobu neuvěřitelných 12 let. Za tu dobu se ale v seriálu udály poměrně zásadní změny. Nejdříve po 8 letech vysílání odešla hlavní hvězda úspěšného sitcomu Charlie Sheen, poté v roce 2013 odešel i sám Jones. Údajně totiž neměl při natáčení seriálu úplně pozitivní zkušenosti.

V sitcomu Dva a půl chlapa tedy vydržel 10 let, od jeho nástupu v roce 2003 až do roku 2013. V roce 2012 sdílel Jones ostrou kritiku seriálu prostřednictvím videa, které sdílel na sociální síti. V příspěvku se zmínil mimo jiné také o tom, že je věřící.

„Pokud sledujete Dva a půl chlapa, tak přestaňte. Já v tom seriálu jsem, ale nechci v něm být. Prosím, přestaňte si plnit hlavy takovou špínou,“ uvedl ve videu. Poté ale své vyjádření upřesnil. Terčem jeho výroku údajně nebyli jeho kolegové, ale spíše obsah seriálu.

Poté, co skončil s rolí Jakea, začal Jones objevovat své další talenty, mezi které patří mimo jiné i hudební produkce. Největší šok pro jeho fanoušky je ale aktuální vzhled představitele Jakea. Většina z nich by ho dnes nejspíše nepoznala, ani kdyby vedle nich prošel na ulici.

 

 

Zdroj: Best Life Online

KAM DÁL: Madonna oslavila své 64. narozeniny "francouzáky".