Cestovatel časem varuje: Vědci oživí nebezpečného predátora, který vyhynul před miliony let

Vědci podle cestovatele časem "oživí" megalodona už v roce 2023
  |   zajímavost

Mladík, který na sociálních sítích tvrdí, že je cestovatelem časem, varoval své sledující před plány vědců. Údajně totiž již brzy oživí obávaného predátora, který vyhynul před zhruba 3,5 miliony let a měřil několik metrů.

Řeč je o obrovském magalodonovi. Ti, kteří znají film MEG: Monstrum z hlubin, kde zazářil mimo jiné i Jason Statham, vědí přesně, o čem je řeč.

Jedná se obrovský druh žraloka, který podle vědců vyhynul již před 3,5 miliony let. Kvůli tomu, že byla jeho kostra tvořena převážně chrupavkou, se z tohoto obrovského predátora dochovaly pouze jeho zuby dosahující děsivých rozměrů. Jeden zub žraloka megalodona měří na výšku průměrně zhruba 18 centimetrů.

Podle vědců dosahoval délky až 16 metrů, přičemž pouhá jeho hlava měřila neuvěřitelných 4,7 metru. Toto obrovské monstrum žilo v oceánech, kterým kralovalo po dobu dlouhých 13 milionů let.

Muž, který tvrdí, že se vrátil z budoucnosti, varoval prostřednictvím videa své sledující na sociálních sítích před návratem tohoto giganta. Proces oživení děsivého megalodona má údajně započít již tento rok. Vědci totiž údajně během několika dalších měsíců objeví DNA žraloka, pomocí které ho budou moci opět přivést k životu.

„Já jsem opravdový cestovatel časem z roku 2236,“ uvedl mladík v příspěvku.

„Přišel jsem do tohoto roku, abych vás varoval před událostmi, které vás čekají v několika dalších letech,“ pokračoval.

„V roce 2022 vědci objeví způsob, jak přivést megalodona zpět pomocí jeho DNA, a v roce 2023 vytvoří skutečného megalodona,“ varoval mladík.

K varování před obávaným predátorem ale přidal i několik dalších událostí, které nás údajně čekají v několika příštích letech.

„V roce 2025 vědci objeví známky života na 2 různých planetách a bude prokázáno, že jsou pokročilejší než lidé. V roce 2034 zasáhne Zemi meteor a vyhladí polovinu Ameriky," dodal v příspěvku.

Zdroj: Daily Star, Nature

KAM DÁL: Cestovatel časem varoval před několika smrtícími přírodními katastrofami.