Nevěrný Kolečko ze seriálu Pálava: Vignerová to měla předpokládat, něco podobného už totiž předvedl

Otec málého Jiřího, scénárista Petr Kolečko se mimo jiné podílel i na úspěšném seriálu Okresní přebor
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Režisér a scenárista Petr Kolečko se rozešel s matkou svého syna Jiříčka Anetou Vignerovou. Modelku ihned vyměnil za jinou, nyní tvoří pár s herečkou Denisou Nesvačilovou. Není to ale poprvé, co předvedl podobný kousek.

Chování režiséra Petra Kolečka totiž bylo do určité míry možné předpovídat. Podobně totiž dopadl i vztah s jeho první manželkou Gabrielou, ze kterého už má dvě děti.

Seznámil se s ní v divadle a nějakou dobu spolu žili spokojeně, nakonec jim ale manželství nevyšlo. Okolnosti jejich rozchodu jsou sice neznámé, ale nápadně se podobají rozpadu jeho vztahu s krásnou modelkou.

Poté se Petr Kolečko dal dohromady právě s Anetou Vignerovou, se kterou se poznal v roce 2016 při natáčení filmu Masaryk, kde si modelka zahrála jednu z vedlejších rolí. Randit spolu začali ale až v roce 2019 a nyní spolu mají syna Jiříčka.

„Ono se mu to vrátí, nebojte, karma je zdarma. Jednou bude trávit čas mlácením hlavou do zdi,“ objevilo se pod jedním z příspěvků na online profilu modelky.

S modelkou mu to podle jeho slov také neklapalo, a proto nyní tvoří pár s herečkou Denisou Nesvačilovou, která si zahrála ve filmu Přes prsty, který zrežíroval. Dohromady se dali ale až letos v létě, když se znovu setkali při natáčení seriálu Pálava, který se odehrává v malebné a romantické krajině jižní Moravy.

Někteří uživatelé sociálních sítí tak v chování režiséra začínají vidět jasný vzorec, zkrátka podle nich „neví, kam se zakutálet“.

„Buďte silná, najdete si kolo, ne kolečko!“ podpořila Vignerovou další fanynka. 

„V životě přicházejí i horší věci než ztráta jednoho postaršího rozvrzaného Kolečka, který neví, kam by se měl zakutálet,“ napsala na modelky profil na sociální síti jedna z fanynek.

Podle hned několika uživatelů sociální sítě to tedy vypadá tak, že Petr Kolečko zkrátka neví, co vlastně chce. Někteří jsou dokonce přesvědčeni o tom, že se mu jeho milostný život jednou pořádně vymstí.

Zdroj: Blesk, extra.cz

KAM DÁL: Jennifer Lopez oslavila svatbu s Benem Affleckem: Za večer vystřídala 3 nádherné róby.