Muž se vrátil z dovolené, jeho dům zatím ovládl gigantický pavouk

Mladík doma objevil pavouka, který byl podle něj tím největším v celé Anglii
  |   zajímavost

Mladík, který se vrátil domů do Anglie ze slunného Řecka, nevěřil svým očím, v obýváku na něj totiž čekal pavouk obrovských rozměrů. Scott byl vyděšený k smrti a schoval se před pavoukem v ložnici až do chvíle, než dorazily posily.

Scott Elwood (24) se nic netušící vrátil z odpočinkové dovolené, ale doma na něj čekalo hodně nepříjemné překvapení. Šlo údajně o toho největšího pavouka, kterého kdy viděl.

Scott, který žije v anglickém Manchesteru, objevil "obrovského" tvora v jeho obývacím pokoji. Mladíka tak vyděsil, že se schoval v ložnici a zavolal posily. K odchycení osminožce se odhodlal až v momentě, kdy mu na pomoc dorazil jeho nevlastní otec a bratr. Všichni tři hledali pavouka po celém domě, dokonce i přes jeho rozměry jim to zabralo asi půl hodiny.

Společně se ho poté snažili nalákat a dokonce vše natočili na video, ze kterého by všichni arachnofobici měli noční můry po zbytek života. Videozáznam, který rozhodně není vhodný pro slabší povahy, zobrazuje, jak se gigantického pavouka snažili vylákat z jeho úkrytu pomocí párátka, které odpovídalo zhruba velikosti jedné jeho nohy.

Nevlastní otec Scotta vzal do ruky párátko a začal jím tahat za pavučinu, kterou před svůj úkryt pavouk nastražil. Zvíře si tak myslelo, že se mu podařilo ulovit nějaký chutný hmyz, a z úkrytu vylezlo.

V ten moment ale muže, který ho lákal ven, vyděsila jeho velikost, párátko upustil, což vyděsilo pavouka a ten se tak opět schoval.

Jak se nezvané pavoučí návštěvě jednoduše vyvarovat najdete zde.

„Myslím, že to byl ten největší pavouk v Anglii. Rozhodně to byl největší pavouk, kterého jsem kdy v životě viděl, kdekoliv, hlavně tedy u mě doma. Myslím, že byl veliký asi jako moje dlaň, když natáhl nohy,“ uvedl vyděšený majitel obýváku, ve kterém byl děsivý osminožec nalezen.

Všem třem mužům nejspíše bleskově hlavou prolétlo, že by možná nebylo od věci se přestěhovat a přenechat odlov pavouka novým majitelům domu. Nakonec ale sebrali odvahu a pavouka přece jen vylákali ven z úkrytu na zeď, odkud bylo mnohem snazší ho odchytit.

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Co je to za obludu, ptali se lidé, vlkodlak? Obrovská "bestie" se procházela centrem města, povedlo se ji natočit.