Leonardo DiCaprio (47): Ženy u něj končí ve 25

Vypadá jako had? No, možná tam nějaká podoba je
  |   zajímavost

Milostné vztahy Leonarda DiCapria prozrazují mnohé, jedním společným rysem všech žen, se kterými chodil, je to, že nebyly starší 25 let. To dokazuje i jeho rozchod s mladičkou modelkou Camilou Morrone. Není ale zdaleka jediná.

Leonardo DiCaprio a americká modelka Camila Morrone se rozešli po 4 letech vztahu. Herec totiž, zdá se, odmítá randit s ženou starší 25 let. To, že Camila Morrone letos v létě oslavila 25. narozeniny, podle jeho fanoušků rozhodně nebude náhodou. Jeden z nich dokonce vytvořil přehledný graf, ve kterém ke každému roku od zpěvákových 24 let až do přítomnosti dosadil jeho tehdejší přítelkyni a její věk.

Dokázal tak mimo jiné, že kopačky ke svým 25. narozeninám dostaly hned 4 jeho bývalé přítelkyně. Šlo konkrétně o izraelskou modelku Bar Refaeli, se kterou začal randit, když mu bylo 30 let a jí pouhých 20 let, americkou modelku Kelly Rohrbach, která oslavila 25. narozeniny, když bylo herci 40 let, a o modelku Ninu Agdal, se kterou začal randit ve 41 letech.

V průměru je jeho přítelkyním 22 let.

Herec zkrátka stárne stejně jako obyčejní smrtelníci, ale jeho přítelkyně nestárnou spolu s ním. Blíží se k padesátce, ale stále trvá na tom, že jeho partnerka musí být mladší 25 let.

DiCapriova poslední přítelkyně se narodila v roce 1997, tedy stejný rok, ve kterém vyšel film Titanic. To znamená, že v roce 1999, kdy bylo herci 25 let, byly Camile pouhé 2 roky.

Lidé na sociálních sítích spekulovali o tom, jak probíhají rozchody herce s jeho partnerkami, které dovršily onoho osudného věku.

„Začne se před jejich narozeninami najednou víc hádat, aby nevzbudil podezření? Probudí se jeho přítelkyně v den svých 25. narozenin a najdou vzkaz, ve kterém stojí, že už takhle nemůže dál? Jak to dělá? Zjistěte to někdo prosím,“ domáhala se detailů hercova fanynka na sociální síti twitter.

 

 

Zdroj: Deseret News, People

KAM DÁL: Herec Joe E. Tata zemřel na Alzheimerovu chorobu. Jak této nemoci předcházet?

Klíčová slova: