Salma Hayek oslavila narozeniny na jachtě v odvážných červených bikinách

Herečka odstartovala svou kariéru v mexických telenovelách
  |   zajímavost

Herecká hvězda a sexsymbol Salma Hayek se ukázala v červených bikinách a fanoušky šokovala. Vypadá totiž lépe než kdy jindy a do kapsy strčí i své o polovinu mladší kolegyně. To, že oslavila 56. narozeniny, je téměř k neuvěření.

Salma Hayek je americko-mexická herečka, producentka a režisérka, která se narodila 2. září roku 1966, tento týden tedy oslavila 56. narozeniny. Její věk by jí hádal opravdu málokdo, na statusu celosvětového sexsymbolu, kterým se pyšní, se totiž, zdá se, ani s přibývajícími léty nic nemění.

Svou kariéru odstartovala v mexických telenovelách, nakonec se ale prosadila i v Hollywoodu ve filmech jako Desperado, Od soumraku do úsvitu a Dogma. Za svou hereckou kariéru získala celou řadu prestižních ocenění, mezi které patřil mimo jiné i Zlatý glóbus, Cena britské filmové akademie a další. Za její jedinečné ztvárnění slavné malířky Fridy Kahlo byla nominována dokonce i na Ocenění akademie pro nejlepší herečku.

O roli malířky měla zájem ještě několik let předtím, než šel biografický film Frida do produkce, byla totiž fascinována jejím životem a jejím uměním.

Od doby, kdy si zahrála svůdnou krásku ve filmu Desperado nebo jedinečnou umělkyni, se Hayek téměř vůbec nezměnila. Na svém profilu na sociální síti totiž sdílela, jak v odvážných červených bikinách oslavuje své 56. narozeniny, a komentáře plné obdivu na sebe nenechaly dlouho čekat.

V komentářích se taky objevilo hned několik proseb o to, aby prozradila tajemství svého mladistvého vzhledu, jak už je u herečky snímků zvykem. Hayek své fanoušky nezklamala a prozradila jim, jak si dokonalou postavu udržuje téměř bez námahy.

„Pracuji s jednou ženou z Londýna, která mě naučila držet můj postoj tak, aby se mi aktivovaly svaly,“ prozradila v rozhovoru pro časopis People.

„Tímto způsobem si rýsuju svaly, i když si čistím zuby,“ dodala.

Zdroj: Page Six

KAM DÁL: Sharon Stone sdílela snímek v plavkách. Fanoušci ji prosili, ať už nic jiného nenosí