Angelina Jolie překvapila své fanoušky gigantickým poprsím

Podle fanoušků herečka vypadá, „jako by se měla každou chvíli převážit“
  |   zajímavost

Herečka si nechala udělat umělé poprsí, aby minimalizovala riziko vzniku rakoviny prsu. Nedávno se ukázala v upnutém tričku a fanoušci nemohli uvěřit svým očím. Obrovské silikony na ní podle mnohých vypadají jako "pěst na oko".

Matka Angeliny Jolie, Marchaline Bertrand, zemřela na rakovinu prsu v pouhých 56 letech poté, co s touto zákeřnou nemocí statečně bojovala téměř celou jednu dekádu. Nemoci podlehla i její teta Debbie Martin, která byla mladší sestrou hereččiny matky. S nemocí bojovala od roku 2004 až do května roku 2013.

Samotná Angelina poté zjistila, že zdědila gen BRCA1, který zvyšuje pravděpodobnost vzniku rakoviny prsu a vaječníků, jak dokazují studie. Pravděpodobnost, že se u herečky vyvine rakovina prsu, byla údajně velmi vysoká, dosahovala 87 %.

Angelina se proto rozhodla okamžitě jednat a učinila radikální rozhodnutí. Nechala si odstranit prsa a nahradila je silikonovými implantáty, čímž riziko vzniku tohoto druhu rakoviny významně snížila, a to pod 5 %.

Mastektomii podstoupila v květnu roku 2013 a krátce po odstranění jejích prsních žláz a tkání nahradila své původní poprsí tím silikonovým.

Zdá se ale, že zvolila větší velikost poprsí, která na ní podle zděšených fanoušků nevypadá vůbec dobře. Někteří z nich si při pohledu na nedávné snímky herečky v upnutém černém topu nebrali servítky a označili její poprsí za "pěst na oko". Podle sledujících herečky zkrátka velká silikonová ňadra působí na štíhlé herečce vulgárně a nepřirozeně.

To, že si Angelina nechala z preventivních důvodů udělat silikonová ňadra, sice není žádná novinka, často ale nosí velmi volné oblečení, pod kterým její postava není vidět. Fanoušky svým poprsím proto šokovala až nedávno, když ji fotografové zachytili při pochůzkách, na které se vydala v odhalujícím topu.

Zdroj: The New York Times, MedicineNet, National Library of Medicine

KAM DÁL: Leonardo DiCaprio (47): Ženy u něj končí ve 25.