Žena zhubla přes 30 kilo bez pocitu hladu. Prozradila, jak na to

K tomu, abyste zhubli, nemusíte hladovět, stačí jen konzumovat méně kalorií, než vydáte
  |   zajímavost

Řada z nás se snaží shodit nějaká ta přebytečná kila, ne vždy to ale jde podle plánu. K tomu, abyste dosáhli své vysněné postavy, ale rozhodně nemusíte hladovět. Živoucím důkazem je žena, která to zvládla levně a bez pocitu hladu.

Michelle (33) nabrala přebytečná kila při těhotenství a po porodu se jí zkrátka nedařilo je shodit. Její váha si ale vybírala svou daň nejen na jejím zdraví, ale i psychice. „Moje duševní zdraví bylo na dně, bylo to hrozné období. Věděla jsem, že je čas něco změnit,“ svěřila se žena.

Matka tří dětí se tak rozhodla radikálně změnit svůj život a přihlásila se do podpůrné skupiny, která jí měla s hubnutím pomoci. Nejdříve byla údajně z jejího prvního setkání s ostatními členy skupiny nervózní, postupně ale zjistila, že to byl skvělý nápad.

Příběhy ostatních členů ji inspirovaly k lepším výkonům. Ze stejného důvodu se se svým příběhem svěřila i samotná Michelle, aby byla vzorem ostatním k cestě za lepším fyzickým i psychickým zdravím.

Michelle nezastavila ani její intolerance na lepek a hned první týden zhubla 3 kila. Mladá žena chtěla svým příběhem zdůraznit zejména to, že k tomu, abyste shodili přebytečná kila, rozhodně není nutné hladovět.

Důležité je podle ženy zkrátka naplánovat si vyvážený jídelníček, který zohledňuje váš zdravotní stav a alergie a který je plný výživných potravin a vyhýbá se těm průmyslově zpracovaným.

Hlavní je, aby váš denní příjem kalorií nebyl vyšší než jejich denní výdej. Rozhodně byste ale při hubnutí neměli trpět hlady. Ideální je nesnižovat váš denní příjem kalorií nijak drasticky. Tím zaručíte, že vám nový jídelníček vydrží a také se vyhnete jo-jo efektu.

Jak překonat chuť na sladké? Malou radu najdete právě zde!

Skvělým tipem je také si většinu jídel připravit předem, snížíte tak pravděpodobnost, že v průběhu dne sáhnete po něčem, co váš jídelníček nezahrnuje.

Často totiž po sladkostech, brambůrkách a dalších pochutinách s vysokým obsahem kalorií saháme v momentě, kdy máme velký hlad a zkrátka už nevydržíme čekat, než si připravíme zdravé a výživné jídlo.

Zdroj: Express

KAM DÁL: Nespavost: Tyto teplé nápoje vám pomohou usnout téměř okamžitě.