Proutník Vojta Kratochvíl z Ordinace ukázal přítele! Svou orientaci přiznal opilý, ráno si nic nepamatoval

V Ordinaci ztvárnil herec Ivan Lupták postavu Vojty Kratochvíla
  |   osobnost

Svůj veřejný coming out si herec Ivan Lupták odbyl před dvěma lety. O představiteli Vojty z Ordinace se dlouhá léta psalo jako o fešákovi, který si pro sebe získal srdce mnoha žen. Dokonce prý jeden čas nevěděl, kam se před nimi schovat! Spekulovalo se rovněž o jeho vztahu s Markétou Děrgelovou, manželkou herce Patrika Děrgela. Všem řečem ale udělal přítrž sám Ivan. Ženy totiž jeho zájmem rozhodně nejsou. 

Ordinaci v růžové zahradě mu postelí prošla jedna kráska vedle druhé. Jednou z posledních je Anička Slováčková, kterou dokonce pojal v seriálu za manželku poté, co o ni zabojoval s bohatým fotbalistou. Scenáristé jim však přichystali krušné časy. Anička musela v seriálu sehrát postavu, která byla znásilněna a nikdo jí nevěří, Ivan Lupták potom manžela, který se rozhodl za svou ženu postavit.

Žádné drama se u Luptáků nekonalo

Ve skutečnosti byste po jeho boku manželku hledali marně. Ivan nemá ani přítelkyni, nýbrž přítele, se kterým je tak šťastný, jak si jen může přát. Jeho rodina věděla už od vysoké školy, že je Ivan gay. Sám nemá problém se o tom bavit, ale přiznání na veřejnosti dlouho zvažoval. 

Má dva starší bratry, kterým se tehdy ke své orientaci přiznal opilý. Věděl, že téma načal, ale ráno měl okno a zbytek si nepamatoval. Žádné drama se ale nekonalo a rodina to přijala naprosto v pohodě. K otázkám rodičovství se ale už v roce 2020 vyjadřoval striktně. Necítil potřebu šířit své geny dál, a tak ani se spolužačkou z DAMU, která je lesba a se kterou si slíbili, že si spolu jednou udělají dítě, do toho nakonec nešel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ivan Lupták (@luptaki)

Na narozeniny ho čekalo krásné překvapení

Důvod, proč o své orientaci dlouho veřejně mlčel, spočíval právě v natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Právě tam hraje postavu milovníka, se kterou se diváci rádi ztotožnili. Svým roztomilým kukučem si okamžitě získal srdce divaček. V soukromí mu ale dělá radost vysoký sympaťák, díky kterému se Lupták, jak sám přiznal, cítí krásně a milovaně. Právě s ním oslavil v posledních dnech své 36. narozeniny.

Lupták se smál nad historkou, kdy ho partner vyhnal z postele, aby ho vytáhl na narozeninový výlet. Když se v jedné z hospod, kde se zastavili na rajskou se šesti, ptal číšník, kdo z nich je herec, Lupták ukázal na svého přítele, který se s číšníkem vyfotil pro manželku. „Ta bude koukat!“ smál se. Nakonec přespala dvojice v Labské boudě, což bylo pro herce neuvěřitelné překvapení! Své narozeniny si tak užil, jak se sluší a patří, a opět ukázal, že jeho vztah zkrátka stojí za to.

Zdroj: Instagram, Novinky.cz, TV Nova

KAM DÁL: Když si vyvaříte slávu: Ti nejznámější čeští kuchaři, kteří dobyli televizní obrazovky.