Seriál ZOO: Manžel ředitelky Roklové oslavil narozeniny! Víte, do jaké herečky ze Slunečné se zamiloval?

Ondřej Pavelka hraje manžela Veronice Freimanové
 

Herec Ondřej Pavelka je jedním z dalších herců, kteří jdou ze seriálu do seriálu. Zářil ve Slunečné jako starosta Franta Vacek, teď hraje v seriálu ZOO učitele a manžela ředitelky Karla Rokla. O víkendu oslavil své 67. narozeniny. Víte, se kterou herečkou ze Slunečné šel chvíli životem?

Seriálu Slunečná se povedlo nevídané. Ačkoliv už neběží na televizních obrazovkách v hlavním vysílacím čase, stále se těší velké oblibě fanoušků a lidé ho sledují. I proto ho FTV Prima zařadila zpět na jeden ze svých kanálů a každý den včetně víkendů ho mohou diváci sledovat na kanále Prima STAR. 

Marka Lamboru už v dalším seriálu neuvidíme

Jeho „nástupce“ seriál ZOO se těší velké oblibě také proto, že ve svém obsazení přivítal mnoho stejných herců. Doslova příběh Popelky o tom, jak miliardáře náhodou sbalila a potom s ním povila tři potomky a žili šťastně až do smrti, fascinuje dodnes. V hlavních rolích se objevila Eva Burešová, stejně jako v seriálu ZOO, a Marek Lambora, který už ale další roli nedostal. Je také dost možné, že mu byla nabídnuta, ale nechtěl ji, aby si ho diváci nezaškatulkovali jako herce primáckých seriálů. 

Ačkoliv jsou si některé dějové linky podobné, ukazuje se, že to zkrátka funguje. Ondřej Pavelka si zahrál v seriálu Slunečná starostu Frantu, manžela místní vesnické potvory Lídy, kterou ztvárnila Dana Batulková. V seriálu ZOO hraje učitele Karla Rokla, který stojí po boku emancipované ženě, ředitelce ZOO Marii Roklové, která tvrdě bojuje proti intrikám Davida Gránského a Pavla Nečase. 

Do seriálu ZOO míří od jeho druhé série další postava ze Slunečné. Nelegálního obchodníka se zvířaty si zahraje Martin Sitta, který si v předchozím seriálu naopak zahrál toho, kdo zvířatům pomáhá. Hrál veterináře, manžela Julči, kterou si zahrála Lucie Polišenská. Ta hraje v obou seriálech také. Ve Slunečné účetní a v seriálu ZOO matku samoživitelku a ošetřovatelku žiraf Elišku.

Ondřej Pavelka je bývalý partner seriálové Běty!

V seriálu Slunečná je postava hodné kuchařky a čarodějnice s léčitelskými schopnostmi Běty, která má vždy pro každého milého slova a nikdy se nezdráhá pomoci. Zahrála si ji Iva Hüttnerová. 

Ačkoliv v seriálu nemá s postavou Franty Vacka nic společného, ve skutečnosti byli partneři! Poprvé se Iva totiž vdala za studií, za manžela tehdy pojala studenta režií Ivana Rajmonta. Měli spolu syna Matouše, v divadle se ale zamilovala do kulisáka Ondřeje Pavelky. Matoušovi byly tři roky, když se jeho rodiče rozvedli. 

Ondřej Pavelka si ale po čase našel jinou a partnerství byl konec. Iva se pak nechala slyšet, že za rozvod s Rajmontem krutě zaplatila. Zůstala totiž se synem sama a neměla to vůbec jednoduché. Těžké období ale dlouho netrvalo. Později svou lásku našla ve stavebním inženýrovi Petru Mändlovi. S ním se dočkala ještě dcery Kláry. Osudem zkoušená herečka se tak dočkala svého štěstí. A ani ve Slunečné nebyly žádné zákulisní rozepře vidět. Asi to tak prostě mělo být! Ondřej Pavelka je milovníkem žen dodnes a po svém boku má vždy výstavní krásky.

Zdroj: seriál ZOO, seriál Slunečná, wikipedia.org, ahaonline.cz

KAM DÁL: Jak se natáčela kultovní komedie Discopříběh? Víme, co dnes dělá krásná potvora Eva.