Jak dnes vypadá "Stiflerova máma" ze slavné komedie

Jennifer Coolidge si rolí Stiflerovy mámy získala tisíce fanoušků
  |   zajímavost

Jennifer Coolidge proslula rolí mámy Steva Stiflera v legendárních Prcičkách. Od doby natáčení komedie uplynulo více než 20 let. Herečka se za dvě dekády ale ani trochu nezměnila, a navíc ukázala, že si pořád dokáže získat publikum. Co předvedla na cenách Emmy?

Jennifer Coolidge se nedávno dostala do středu zájmu médií na předávání cen Emmy. Získala ocenění za vedlejší roli ve snímku Bílý lotus a na slavnostním galavečeru se jí stal menší trapas. Předávání ceny totiž nešlo tak úplně podle plánu. Herečka vystoupila na pódium, přijala ocenění a vrhla se na svou děkovnou řeč. Ta se jí ale příliš nevydařila, přetahovala.

Proslov herečky zkrátka podle vedení akce trval moc dlouho. Tvůrčí tým galavečera se jí tak v jeden moment pokoušel naznačit, že je načase z pódia odejít, a dal pokyn ke spuštění hudby. Jennifer Coolidge moc dobře věděla, co to znamená, a začala panikařit, rychle vykřikovala jména lidí, kterým chtěla na pódiu ještě poděkovat a několikrát prosila o to, aby jí dali ještě chvilku času.

„Počkejte! Tohle je událost, která se děje jen jednou za život,“ řekla na pódiu herečka. Několika minut navíc se jí ale nedostalo, hudba v pozadí začala zesilovat a DJ pustil rytmickou píseň Hit the Road Jack. To ale herečku nerozhodilo a začala na pódiu tančit. 

Bude další galavečer moderovat Jennifer?

Některé diváky celá situace neuvěřitelně rozčílila a dali to najevo na sociálních sítích. „Mluvím za celé Spojené státy, když řeknu, že chceme míň předem připraveným vtípků od moderátorů Emmy a víc Jennifer Coolidge,“ napsal jeden z nich.

„Já nevím, jak to na takových akcích funguje, ale kdo si může dovolit vyhnat Jennifer Coolidge z pódia?“ ptala se rozhořčená fanynka.

„To je hrozné, nechte ji mluvit! Ty producenty by měli za tuhle nehoráznost zavřít,“ objevilo se na sociální síti. Objevily se ale i návrhy, že by další galavečer k příležitosti předávání cen Emmy měla moderovat právě Jennifer. 

Zdroj: CNN

KAM DÁL: Fešáka z filmu Mumie Brendana Frasera byste dnes nepoznali! Jeho kariéru ukončilo obvinění ze sexuálního obtěžování.

Klíčová slova: