Řekla manželovi, ať jde na chvíli ven, aby se uklidnil. Video sklidilo obrovskou kritiku

Žena sdílela video svého manžela, jak brečí
  |   zajímavost

Jaclyn Gibson na sociálních sítích sdílela video, na kterém zachytila šokující chování svého manžela. Žena čelila ostré kritice a byla nucená své chování vysvětlit. Prý se snažila šířit osvětu.

Jaclyn Gibson na svůj profil na sociální síti sdílela video svého manžela, jak leží venku na lehátku a brečí.

Sledující, kteří na příspěvek narazili, byli v naprostém šoku a začali ji obviňovat z toho, že využila slabé chvilky svého milého k tomu, aby získala lajky a proslavila se. Jaclyn ale toto obvinění rázně odmítla. Snažila se svým sledujícím vysvětlit, že svého milého nevyužívá, ale snaží se šířit osvětu.

„Muži často nevědí, jak se vyrovnávat se smutkem, může za to společnost, ve které žijeme. Podpořte chlapy ve vašem okolí. Řekněte jim, že být smutný je v pořádku,“ napsala pod příspěvek.

Ostrá kritika

Krátké video, které žena zveřejnila, zachycovalo jejího manžela, jak sklesle leží na venkovním lehátku a utírá si slzy z obličeje. Bylo také patrné, že nemá ani to nejmenší tušení, že ho někdo natáčí. Řada sledujících proto dala v komentářích najevo, co si o videu myslí.

Podle mnohých je totiž takový moment až příliš osobní na to, aby ho Jaclyn sdílela na sociální síti. „Nemusíte zveřejňovat úplně všechno,“ objevilo se v prostoru pro komentáře.

Některým lidem, kteří video zhlédli, vadil fakt, že svého manžela natáčela, jak brečí.

„Kdybyste místo natáčení raději za vaším manželem zašla a utěšila ho,“ rozčilovala se žena pod příspěvkem.

V prostoru pro komentáře se ale objevily i pozitivní reakce. Některým mužům, zdá se, pomohlo. „Já se snažím být silný, ale také někdy brečím,“ svěřil se jeden z nich.

Žena nakonec na svůj profil na sociální síti sdílela další video, ve kterém vysvětlila, že jen chtěla všem mužům ukázat, že je v pořádku, když pláčou, a že nemusí být silní za každou cenu. Ve videu také dodala, že jí její manžel dal ke sdílení videa svolení. To, zdá se, fanoušky uklidnilo.

 

@jaclynmgibsonn sometimes men don’t know how to healthily deal with their emotions due to society’s expectations. Let’s encourage them to feel and release. #marriage ♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Nejhorší místo na internetu, které vedlo k sebevraždám, bylo zrušeno. Prý to ale nepomůže.

Klíčová slova: