Jakou část těla si ve sprše myjete nejdříve? Může to o vás hodně prozradit

Lidé, kteří si nejdříve myjí záda, jsou nedůvěřiví
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevila teorie, která poukazuje na to, že způsob, jakým se sprchujete, prozrazuje hodně o tom, jací jste. Nejvíce údajně záleží na tom, jakou část těla si ve sprše myjete jako první.

Většina z nás už o celé řadě každodenních činností ani nepřemýšlí. Mytí nádobí, zalévání květin nebo vaření některých jídel bychom zvládli snad už i se zavázanýma očima. Tyto aktivity se pro nás totiž staly zvykem a většinou je děláme určitým způsobem, na který jsme zvyklí a neměníme ho.

Mezi aktivity, které většina z nás provádí automaticky, patří mimo jiné i sprchování.

Co o vás prozrazuje to, jak se sprchujete?

Na sociálních sítích se objevila zajímavá teorie o tom, co všechno o vás tento běžný zvyk může prozradit. Video, které ji popisovalo, sdílela jedna z uživatelek sociální sítě Bernice Angoh.

Údajně záleží na tom, jakou část těla si myjete jako první. Jde o ruce, hrudník, či hlavu? Podle toho, na jakou partii těla se ve sprše zaměříte nejdříve, je totiž údajně možné poznat, jak moc jste sebejistí, jestli se nebojíte vyjádřit své názory, jestli dáváte přednost potřebám ostatních a další.

Obličej

Bernice svým sledujícím prozradila, že lidem, kteří si ve sprše nejdříve myjí obličej, velmi záleží na tom, co si o nich myslí ostatní.

Ruce a nohy

Pokud si ve sprše ze všeho nejdříve myjete nohy nebo ruce, je pravděpodobné, že jste velmi skromný člověk, který se ale nebojí stát si za svými názory. Naše končetiny totiž symbolizují sílu a odolnost.

Oblast rozkroku

Člověk, který se nejprve zaměřuje na oblast rozkroku, je údajně velmi stydlivý a ve společnosti bývá spíše rezervovaný.

Může mít také vážné problémy se sebevědomím a obhájením si svých názorů a postojů. Také jde většinou o lidi, pro které jsou důležitější potřeby ostatních lidí než jejich vlastní.

Hrudník

Lidé, kteří si jako první myjí hrudník, jsou většinou velmi sebevědomí a nezávislí. Jsou spokojení s tím, jací jsou i jak vypadají, a zvládnou všechno, do čeho se pustí.

Vlasy

Pro člověka, který začíná mytím vlasů, je v životě údajně velmi důležitá určitá struktura a disciplína, Jde o muže či ženu, která k životu přistupuje velmi prakticky.

Krk a ramena

Lidé, kteří velmi tvrdě pracují, si údajně nejdříve mydlí krk a ramena. Může jít i o workoholiky.

Záda

Pokud si ze všeho nejdříve myjete záda, znamená to, že svou důvěru vkládáte jen v pár vyvolených a před lidmi, které moc neznáte, se máte na pozoru.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena si svými proporcemi vysloužila přezdívku stonožka.

Klíčová slova: