Cher (76) ukázala dokonalou postavu na přehlídkovém mole

Cher mimo jiné vytvořila i svou vlastní kolekci oblečení
  |   zajímavost

Popová legenda Cher se na pařížském týdnu módy neukázala pouze v hledišti, ale přímo na přehlídkovém mole v upnutém latexu, nechyběl jí ani hluboký výstřih a boty na platformě. Její postavu by jí mohly závidět o 40 let mladší ženy.

To, že slavné popové zpěvačce táhne na 80, je až k neuvěření, na týdnu módy v Paříži totiž bez problémů konkurovala dvacetiletým modelkám a dokázala si ukrást celou show pro sebe.

Pařížský týden módy je tou nejznámější a nejdůležitější módní událostí na světě. Cher na něm zazářila na mole francouzské značky Balmain, kam ji pozval mladý návrhář Olivier Rousteing. Nejednalo se ale o její jediný módní počin v letošním roce. Cher totiž ve spolupráci se slavnou návrhářkou Donatellou Versace vytvořila kolekci zvanou Chersace.

Slavná zpěvačka je velkou podpůrkyní LGBTQ komunity, a proto se celý výtěžek své limitované kolekce ponožek, košil a čepic rozhodla věnovat právě na její podporu.

Účast celebrit na módních přehlídkách není v letošním roce žádnou výjimkou, právě naopak. Na přehlídce značky Versace se na mole objevila slavná dědička Paris Hilton, influencerka Kim Kardashian zase na mole oblékla modely značky Dolce and Gabbana.

Cher ale byla asi tím největším hitem. Ačkoliv jí za několik let bude neuvěřitelných 80, na mole byla téměř k nerozeznání od profesionálních modelek, futuristický latexový oblek navíc dokonale obepisoval její neuvěřitelné křivky.

Ani vysoké kozačky na platformě jí nedělaly žádný problém. Po mole se procházela, jako kdyby na sobě měla pohodlné pantofle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fatima Ilay (@ayil9881)

 

Zdroj: The Guardian

KAM DÁL: Slavný herec (24) byl odsouzen za vraždu matky. Hrůzný čin detailně popsal.

Klíčová slova: