Žena se pokusila o nový sestřih, dopadlo to ale katastrofou

Žena se přesvědčila, že ofinu je lepší nechat na profesionálech
  |   zajímavost

Mladá žena chtěla ušetřit za kadeřníka a rozhodla se tak ustřihnout si ofinu sama doma. Bylo to ale jedno z těch nejhorších rozhodnutí, které kdy udělala. Neuvědomila si totiž, že při stříhaní vlasů zvedá obočí.

Steph Dins sebrala veškerou svou odvahu, vzala do ruky nůžky a pokusila se oživit si sestřih, to byla ale obrovská chyba. Ukázalo se totiž, že její kadeřnické schopnosti nejsou na takové úrovni, ve kterou doufala, už ale bylo pozdě.

Načasování nového účesu navíc asi nemohlo být horší, o sestřih ofiny se totiž žena pokusila těsně předtím, než se vydala na rande. Video zachycující, jak svůj nový účes tvoří, zveřejnila na svůj profil na sociální síti, kde pobavila stovky svých sledujících, ale zároveň se také dočkala obrovské podpory.

Ukázalo se totiž, že v tom zdaleka není sama. V prostoru pro komentáře se přihlásilo hned několik žen, které se také pokusily o nový sestřih v koupelně a stejně jako Steph poté hořce litovaly.

Problémem mladé ženy byla její mimika. Neuvědomila si totiž, že je při pohledu do zrcadla zvyklá lehce zvedat obočí. V momentě, kdy si stříhala vlasy tak, aby jí utvořily slušivou ofinu, je tak změřila špatně a výsledek nakonec nebyl takový, jaký si představovala. Už se ale nedalo nic dělat.

Co provedla, si uvědomila až v momentě, kdy obočí nevědomky uvolnila. „Ne, ne, ne!" ozvalo se na videu.

Poté, co její sledující zažili šok, když viděli, jak krátkou ofinu si žena vytvořila, jim prozradila, co ji daný den čeká, a málem tak několika svým věrným sledujícím způsobila infarkt. „Dneska mám mít s někým první rande,“ svěřila se žena v panice.

Někteří komentující se pouze dobře bavili nad cizím neštěstím, někteří z nich se ale pokusili Steph přesvědčit o tom, že to není tak špatné. „Já si myslím, že to vypadá docela hezky,“ objevilo se pod videem.

Steph už se nejspíše sama o nový sestřih nikdy nepokusí. Stejně jako stovky dalších žen po celém světě se přesvědčila o tom, že zejména v případě ofiny je mnohem lepší nechat stříhání vlasů na profesionálech.

 

@dinsdaledimmadome i done GOOFED #diyhaircut #badhaircutcheck #queerhaircut ♬ original sound - Steph Dins

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Desetiletý chlapec prodává své umění za miliony. Jeho díla se vám budou líbit.

Klíčová slova: