Dívka se svěřila s tím, jak poznala, že je „na čase shodit pár kil“. Tomu se snad ani nechce věřit

Racci jsou známými zloději jídla
  |   zajímavost

Mladá dívka se na sociálních sítích svěřila s tím, jak poznala, že je nejspíše ten správný čas zbavit se několika kil navíc. Údajně se jednalo o znamení od Boha. Její sledující tomu, co se mladé ženě stalo, nemohli uvěřit.

Dívka, která na sociálních sítích vystupuje pod uživatelským jménem Angie, se svěřila s tím, co se jí stalo, a pobavila tím stovky sledujících. Video, na kterém se jí podařilo komickou událost zachytit, se na sociální síti TikTok stalo hitem.

Angie si totiž koupila sladký dezert v jedné z pekáren v portugalském Lisabonu. Nejednalo se o nic zvláštního, Angie si sem tam, stejně jako většina z nás, ráda pochutná na nějaké té sladkosti. Poté se ale stalo něco naprosto neuvěřitelného.

K dívce totiž přiletěl racek, zatímco se natáčela na mobil, a sladký dezert jí ukradl přímo od pusy. Moc jí toho z chutně vypadajícího sladkého koláčku nezůstalo. Angie byla v šoku a bez dezertu.

Racka, který jí dobrůtku sebral, brala jako znamení, že by měla shodit několik kilo navíc. Dokonce to napsala i pod příspěvek, který přidala na svůj online profil.

„Když v Lisabonu vystojíte frontu na vyhlášený dezert, ale Bůh vám shůry sešle znamení, že byste měli zhubnout,“ napsala pod video.

V komentářích se ale Angie dostalo obrovské podpory, desítky sledujících ji začali ujišťovat o tom, že rozhodně zhubnout nepotřebuje a že vypadá skvěle tak, jak je. Někteří komentující byli videem pobaveni a dali to v prostoru pod příspěvkem najevo smějícími se smajlíky.

Další dívku přesvědčovali o tom, že nešlo o znamení od Boha, ale jen o pouhého hladového okřídleného zloděje. Několik komentujících se dokonce svěřilo s tím, jaké měli oni sami s racky potíže.

Tento druh ptáků je totiž známý tím, že krade jídlo a nestydí se ho vzít ani z talíře, nebo v případě Angie rovnou od pusy.

„Tihle ptáci by se měli stydět,“ okomentoval video jeden ze sledujících.

 

@_angie_thai_ when you wait forever in Lisbon for Pasteis de Belem, but God sends you a signal to lose weight  #lisbon ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

 

„Já nemůžu uvěřit tomu, že se jí to podařilo zachytit na video,“ ocenil kameramanské schopnosti dívky další z nich.

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Štěně, které našli pokryté parazity v kanalizaci, se proměnilo k nepoznání.

Klíčová slova: