Najde Denisa Nesvačilová zastání? Kvůli vztahu s Kolečkem se proti ní spikla stará garda ze Slunečné

Denisa Nesvačilová s Petrem Kolečkem
  |   osobnost

Když se provalil vztah Denisy Nesvačilové a Petra Kolečka, vypadalo to na bouři, která brzy přejde. Jak už tomu tak bývá, vztahy se provalí, vzbudí emoce a za pár dní pro veřejnost upadnou opět v zapomnění a nikoho takřka nezajímají. Opuštěná Aneta Vignerová do toho nijak nešťourala a trpěla vlastně docela potichu, což jí mnozí přidali k dobru. To by se do toho ale nesměly vložit české celebrity, které ukázaly Denise svůj jasný názor. 

Fanouškům této populární zrzky ze Slunečné mnohdy téměř zaskočilo, když se dozvěděli, že by měla stát za rozpadem vztahu modelky Anety Vignerové a režiséra Petra Kolečka. Tím spíše, že v jejich vztahu nebyli jen oni dva, ale také jejich malý syn Jiřík. Médii se prohnal jako bouře dost černobílý pohled na celou situaci – ten má milenku a tahle zničila rodinu.

Denisa tvrdí, že za rozpad vztahu nemůže

Ačkoliv se Denisa několikrát dušovala, že ona důvodem ukončení vztahu nebyla a nemůže za bouři mezi bývalými partnery, Vignerová to viděla trochu jinak a párkrát do médií pustila informaci, že ji Kolečko sprostě podváděl a ona zůstala sama a opuštěná.

"To, že má Petr poměr s jinou ženou, jsem se dozvěděla dvě hodiny před tím, než se to objevilo na netu. Sám mi to zavolal. Byl to pro mě šok, vrazil mi dýku do zad. Takhle se to přeci nedělá. Měli jsme nějaké problémy, ale to je ve vztahu normální. Myslela jsem si, že je mají řešit partneři mezi sebou a ne v jiné posteli. Jsme dospělí lidé a máme spolu syna," řekla tehdy modelka Blesku.

V tom, jak celebrity umí rozvody médii proprat, je však ještě úplný žabař a tolik materiálu bulváru nedávala. Její ochrannou ulitu, ze které teď jistě hojně čerpá, překvapivě rozpoutaly celebrity, které se jí zastaly. Jejich zástup totiž nebere konce a mnohdy jde o lidi, kteří byli dříve blízcí právě Denise Nesvačilové

Nešťastný okamžik prozrazení

Nesvačilová měla poměrně nešťastnou ruku při výběru chvíle, kdy se její vztah s Kolečkem provalí. Právě tehdy totiž začínala doutnat kauza mezi Pavlou Tomicovou, známou ze seriálu ZOO, a jejím manželem Ondřejem Malým, který si našel mladší milenku, kolegyni své tehdejší manželky Kristýnu Kociánovou, a počal s ní syna. Veřejnost byla na nevěrníky tak nabroušená, že další rozpad vztahu vzbudil bouřlivé reakce vcelku oprávněně. 

Jako jedna z prvních proti ní vystoupila Eva Burešová, která se nechala slyšet, že nechápe, když žena rozbije rodinu. Vzhledem k tomu, že Tomicová s Malým mají již děti odrostlé, lze předpokládat, že její výrok směřoval právě k její kolegyni ze seriálu Slunečná. Na stranu Vignerové se postavila i milovaná Tereza Brodská, která jí vyjádřila srdíčky na Instagramu podporu, fotky se synem jí tradičně lajkuje například Monika Absolonová, Hanka Vágnerová, Mahulena Bočanová, Beáta Kaňoková nebo Tereza Kerndlová. 

Bude Denise odpuštěno?

Vignerová také dorazila na křest diáře Hanky Vágnerové, který vytvořila spolu se sestřenicí Denisy Petrou Nesvačilovou. Lehce tak dala najevo, že ani rodina za zrzkou nestojí. Ta se v poslední době stáhla ze sociálních sítích a jediné, co přidává, se týká práce. Když se poprvé objevila s Kolečkem ve společnosti, ani jeden příliš šťastně nevypadal. U staré party ze seriálu Slunečná, kde byli všichni přátelé, tak Denisa zastání nenašla. Přežije nový vztah, když mu druzí nepřejí?

Někteří zlí jazykové tvrdí, že je to právě Denisa, kdo může za neúspěch seriálu Pálava, který nasadila Prima FTV na podzim. Právě tam se měla údajně dát herečka se scenáristou dohromady. Pachuť zrady, kterou si s sebou seriál nese, diváci zkrátka nepřijali. Uvidí se, jak budou reagovat na populární zrzku v novém seriálu Dobré zprávy. Tam by si měla zahrát sporťačku Gitu.

Zdroj: seriál Slunečná, Instagram, blesk.cz

KAM DÁL: Seriál ZOO: Víme, kdo nahradí v baru Lady X! Bude se jmenovat Lady Y a hrát ji bude tahle herečka.