Vojta Dyk se doma cítil jako páté kolo u vozu. Rázně to vyřešil

Vojtěch Dyk je nyní k vidění v historickém filmu Il Boemo
 

Herec a zpěvák Vojtěch Dyk (37) se se svou ženou Tatianou Dykovou (44) podílí na výchově jejích dvou synů z předchozího manželství. Prozradil, že to rozhodně není procházka růžovou zahradou.

Vojta Dyk se svěřil s tím, jak funguje jeho společná domácnost s Tatianou Dykovou a jejími dvěma syny z předchozího manželství. Ta má totiž Františka (17) a Cyrila (14) z manželství s producentem Pavlem Čechákem.

Tatiana mladého herce okouzlila už v roce 2010, tehdy ale jeho vztahu s o sedm let starší herečkou nikdo moc šancí nedával. Nakonec se ale k překvapení fanoušků obou hvězd vzali a dokonce spolu měli syna Aloise, kterému je nyní už devět let.

Začátky jejich vztahu přitom nebyly zrovna růžové. Období, které má být bezstarostné a plné krásných chvil, se tehdy pro oba stalo spíše noční můrou.

U Tatiany se totiž v tu dobu vyvinula velmi vážná a nebezpečná nemoc, zánět mozkových blan, která ji na několik měsíců zcela vyřadila z běžného každodenního života. „To nás na půl roku zcela vypnulo,“ vyjádřil se pro Blesk TV magazín k nemoci své ženy Vojtěch Dyk, který zůstal na šest měsíců sám na výchovu dětí i domácnost.

Zpěvák mimo jiné také prozradil, jak se tehdy cítil. „Provedlo nás to takovým těžkým obdobím, i když jsou na světě samozřejmě horší věci, lidi přijdou o nohy, mají rakoviny a tak dále. Ale v tu chvíli neexistuje horší věc, než kterou právě prožíváte...“ uvedl.

Teď už si ale říká, že to byl vlastně nejkrásnější dárek, jaký mohli od života dostat. Manželé na celou situaci vzpomínají s pokorou - zkrátka kvůli něčemu přišla. Posunulo je to a nakonec měla pro jejich rodinu nemoc léčivé účinky.

Vážná nemoc totiž mimo jiné donutila herce, aby si doma pořádně dupnul. Musel zkrátka nastolit jasná pravidla.

„Je pravda, že jsem čas od času musel říct: Hele, tady v tý domácnosti jsem pánem já. A pak je tu máma. A my prostě rozhodujem. Jestli tady máme společně být, tak musíme respektovat nějaký pravidla. Ale i k tomu jsem nějak došel, taky jsem měl období, kdy jsem si připadal jako pátý kolo u vozu," prozradil.

Zdroj: Blesk TV magazín

KAM DÁL: Cher (76) ukázala dokonalou postavu na přehlídkovém mole.